Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Úchylné? Dívka (19) se denně sprchuje se svou mámou (55): Nejlepší začátek dne, libují si

Aktualizováno -
25. května 2020
06:52
Autor: rc - 
24. května 2020
14:54

Televizní publikum šokovala máma Mary (55), která se svou dcerou Brittani (19) objevila v televizní show o matkách, kterou vysílá televizní stanic TLC. Žena pocházející z americké Floridy uvedla, že koupat svou dospělou dceru, je ten nejlepší začátek dne!

Říká se, že matka a dcera mají mezi sebou vzácné pouto. Matky svým holčičkám splétají vlasy, radí jim s jejich prvními láskami a postupem času, jak dcery stárnou, spíše než matkami se stávají jejich kamarádkami. Nicméně opravdu zvláštní pouto má máma Mary, která se svou dcerou Brittani bydlí ve floridském městě Jensen Beach.

Pětapadesátiletá žena se objevila v reality show, kterou vysílá televizní stanice TLC a pojednává o životě matek a jejich potomků. Diváky tohoto televizního pořadu zaujal, tedy spíše šokoval, denní rituál Mary a Brittani. Mary se každé ráno koupe spolu s Brittani, kterou mydlí a myje jí vlasy. Brittani však už není malá holčička, ale dospělá devatenáctiletá žena. „Potřebuješ se opálit nebo něco zlatíčko. Jsi tak bílá,“ říká v pořadu podle informací britského deníky Daily Mirror, zatímco ji mydlí.

Přesto, že divákům tento denní rituál přijde víc než zvláštní, Mary tvrdí, že je to ten nejlepší způsob, jak začít den. Spolu se svou dcerou se prý sprchuje od jejích pěti let. „Koupu se a pomáhám Brittani od jejích pěti let,“ brání se Mary. Na sprchování se svou mámou nevidí nic špatného ani Britani. „Když moje máma dělá obyčejné věci jako mytí mých vlasů nebo mého těla, tak mě to uklidňuje. Je mi devatenáct let, neodstěhovala jsem se. Kdyby tomu  došlo, tak by pravděpodobně umřela z úzkosti kvůli odloučení,“ dodala Brittani.

eiben ( 24. května 2020 19:09 )

Lesby

Evka4 ( 24. května 2020 17:18 )

Brrr, maminku jsem měla moc ráda, ale že bych se s ní koupala, tak to néééé

y1xcvbnm ( 24. května 2020 15:59 )

a že je ta matka žlutá ???

marlen52 ( 24. května 2020 15:41 )

šmarja to je uchylnost

Zobrazit celou diskusi