Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tatér zavraždil holčičku (†7) přímo před očima maminky: Dívka mu před smrtí nakreslila obrázek

Autor: jel - 
22. května 2020
21:03

David Michael Moss (34), sám údajně otec tří dětí, se dopustil minulý týden hrůzného zločinu. V kanadském městě Edmonton zavraždil teprve sedmiletou holčičku Bella Rose Desrosiersovou. Ta byla přitom dcerou jeho kamarádky a před smrtí mu namalovala obrázek, aby ho rozveselila.

Matka zesnulé holčičky, Melissa (34), vypověděla, že když ji její kamarád David navštívil u ní doma, měl problémy s psychikou. Údajně měl osobní krizi, a proto ho chtěla vzít do nemocnice hned po tom, co uloží své dvě dcerky do postele. 

Moss prý seděl na gauči a Melissa šla dát své dvě dcery Bellu a Lily spát. Když je však ukládala, vešel vrah do pokoje děvčátek a nůžkama začal malou Bellu bodat! Maminka se údajně snažila zasáhnout, ale prý nemohla pro svou dceru vůbec nic udělat, a tak popadla mladší Lily a odtáhla ji do bezpečí. Přivolaní záchranáři už u nebohé holčičky konstatovali pouze smrt.

Malá Bella byla údajně velmi laskavá a udělala všechno pro to, aby rozveselila ostatní, takže když viděla, že je David smutný, nakreslila mu obrázek. „Měla obrovské srdce a užívala si života, opravdu se snažila pomáhat ostatním, udělala by cokoliv, aby se cítili lépe,“ řekla nešťastná Melissa, která dodala, že lidé v ulici si ji navždy budou pamatovat jako dívku s limonádou. Bella totiž pravidelně prodávala limonádu před domem, aby vydělala peníze pro místní dětskou nemocnici.

Nejde o jedinou tragédii, která rodinu postihla. Manžel Melissy, Ben, si před méně než rokem sám vzal život kvůli psychickým problémům. Smutná maminka a její mladší dcerka teď zůstaly samy.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání