Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Polák s vrtulníkem přistál na čerpací stanici: Zákazníci se nestačili divit!

Autor: VaB - 
22. května 2020
18:16

Řidiči tankující svá auta se nestačili divit! Pilot malé helikoptéry přistál v Polsku přímo před pumpou, vrtulník dotlačil ke stojanu a natankoval. Potom odletěl jakoby nic!

Tohle se jen tak nevidí. Polský pilot malého soukromého vrtulníku Robinson přistál před benzinovou stanicí v polském Garwolinu, 66 kilometrů od Varšavy. 

Když pilot přistál, nasadil na vrtulník malá kolečka a pomocí nich dotlačil helikoptéru ke stojanu. Potom vzal do ruky tankovací pistoli a začal tankovat stooktanový benzín. Lidem se celý neuvěřitelný okamžik podařilo natočit na telefon, na sociálních sítích se videa stala virálními! 

„Viděl jsem hodně věcí, ale přistávat helikoptéru před benzinovou stanicí… Musíte byt hodně dobrý pilot na to udělat takovou věc,“ popsal pro Polsat News zákazník. Jednomu komentujícímu připomínala situace hru Grand Theft Auto.

O incident se zajímá i policie. „Vedeme vyšetřování pod dohledem státního zastupitelství,“ řekl mluvčí společnosti PAP Life Marek Kapusta. Podle něj ale nebylo těžké pilota vystopovat, vzal si prý fakturu a tím poskytl své údaje. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání