Ve středu se dvojice zaradovala z narození jejich prvního společného potomka a radostná zpráva okamžitě unikla i do světa. Novopečení rodiče však sami nic nekomentovali, tedy doteď.

Štefan, pro něhož se jedná už o čtvrté dítě, nyní prozradil pár detailů. „Mám velkou radost, že Erika i malá Ella jsou v pořádku a zdravé,“ pochlubil se pro web Markíza.sk Skrúcaný. Ten byl podle všeho své partnerce po celou dobu nablízku a stále za ní a jejich novorozenou holčičkou dochází na návštěvy do porodnice.

Prozradil také, že Judínyová, moderátorka slovenského společenského magazínu Smotánka, porodila předčasně. „Ellka nás trochu překvapila, protože jsme ji čekali až příští pondělí, ale asi chtěla být už na víkend doma,“ rozněžnil se bavič. Princeznička přišla na svět ve středu v 11:20 v porodnici Kramáre v Bratislavě a má 2 840 g a 49 cm.

Pár se přitom o dítě pokoušel delší dobu, ale nedařilo se. Nakonec se poštěstilo a dva měsíce poté, co Skrúcaný oslavil šedesáté narozeniny, se stal opět hrdým tátou. Pro blondýnku, která moderovala i v těhotenství a její práci zastavil až koronavirus, se ale jedná o první dítě.

Fotogalerie
34 fotografií