Jen několik málo dní zbývá Ivaně Korolové do porodu jejího prvního potomka. Přestože pohlaví neprozradila, všichni čekají, že to bude holčička. Dabérka Lisy Simpsonové si těhotenský stav zamilovala, váha jí totiž problém nedělá - sama totiž ráda vtipkuje, že si připadá jako chodící stan. Před zrcadlem tráví snad víc času než v době před otěhotněním a kochá se rostoucím bříškem. Jenže devátý měsíc je už trochu jiný extrém, než příjemný sedmý nebo osmý.

„Pořád jsem nebyla toho břicha nabažená a chtěla jsem si ho nechat. Je to nádherný, ale už stačilo,“ přiznala představitelka Jane z muzikálu Tarzan. Předpokládalo se, že už na jaře porodí, jenže to se pomalu, ale jistě mění v léto. A děťátko stále nikde.

Ivana už ale přesto počítá s tím, že se v červenci začne vracet ke své obvyklé práci. Zda to letos rozjede, jak plánovala, není kvůli současné situaci jisté. V srpnu by se měla objevit ve hře Noc na Karlštejně, doufejme tedy, že se opatření rozvolní natolik, že si budoucí maminku opět užijeme na prknech, co znamenají svět.

VIDEO: Korolová z Krejzových: Natočila klip o protivných ženách! Nemůžou za to!

Video
Video se připravuje ...

Korolová z Krejzových: Natočila klip o protivných ženách! Nemůžou za to! FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií