Krásná brunetka Tereza Kadeřábková, která čeká s fotbalistou Pavlem Kadeřábkem (28) druhé dítě, svůj požehnaný stav tajila až do šestého měsíce, kdy onu nádhernou novinku oznámila na svém instagramu. A právě zde nyní vyzvala své příznivce, aby jí prostřednictvím aplikace na oné platformě posílali své dotazy, na které odpovídala. Ony Q&A (questions and answers, tedy česky otázky a odpovědi) se točily, ne až tak překvapivě, kolem jejího těhotenství. To už totiž, lidově řečeno, klepe na pupek.

Všechny například zajímalo, zda se štíhlounká modelka dočká kloučka, aby měla páreček (se svým manželem má již téměř čtyřletou dcerku Emu), anebo bude mít další děvčátko. To prý byla dokonce nejčastější otázka, jaká se jí množila ve „feedu“.

Kadeřábková však zůstala tajemná jako hrad v Karpatech. „Oznámíme to asi až po narození. Neoznamovali jsme to ani u Emičky, nemáme to v plánu ani teď. Nejbližší rodina a přátelé to ví,“ zklamala své fanoušky. „Každopádně jsme šťastní a byli bychom, i kdyby to bylo to druhé pohlaví, tím jsem si jistá. Ale tak nějak všichni tři doma jsme si to přáli…“

Z tohoto důvodu také neprozradila jméno onoho očekávaného zázraku. Na otázku, zda už ho mají alespoň vybrané, však odpověděla vyhýbavě: „Máme–nemáme. Těžko se to vysvětluje. U Emičky jsme měli jasno hned, jakmile nám řekli, že to bude holka, tak jsme chtěli mít doma Emu. U chlapečka se nám tehdy líbil Matyáš a Adámek,“ prozradila však Kadeřábková s tím, že se dcerka už nemůže dočkat mladšího sourozence. „Bříško mi nijak nehladí, ale pořád se ptá, kdy už tady bude, a plánuje, co všechno s ním bude dělat.“

Věkový rozdíl, který mezi dětmi bude, se jí nezdá nijak veliký. „Jsem naopak ráda, že bude Ema ve věku, kdy si už bude uvědomovat, že je to sourozenec a bude ho mít na celý život,“ tvrdí.

Průběh jejího druhého těhotenství je však prý dost podobný jako v případě, kdy nosila pod srdcem svého prvního potomka. „Možná si tohle těhotenství až tak neuvědomuju jako to první, protože se musím hodně věnovat Emičce. Není tolik času přemýšlet nad tím, že je mi zrovna teď špatně nebo že jsem zrovna teď unavená a podobně, což je určitě na jednu stranu lepší. Ale samozřejmě byly dny, kdy se musel starat hlavně tatínek, protože maminka toho nebyla schopná,“ dodala Kadeřábková, která má ve svém fotbalovém obránci skutečně obrovskou oporu.

VIDEO: Sportovci na sítích: rodinná pohoda u Plekanců, Kadeřábková přiznala těhotenství

Video
Video se připravuje ...

Sportovci na sítích: rodinná pohoda u Plekanců, Kadeřábková přiznala těhotenství. iSport TV

Fotogalerie
56 fotografií