Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Modelku L’Orealu Alexandru pokousal pes, kterého zachránila z útulku: Stačilo málo a přišla o oko!

Autor: rc - 
1. června 2020
22:47

Stačilo málo a o zrak přišla krásná modelka Alexandra Prykowská (33), která se stala tváří věhlasné značky L’Oreal. Třiatřicetiletou rodačku z Polska napadl pes Logan, kterého žena adoptovala. Pohlednou blondýnkou útok otřásl natolik, že se rozhodla, že pejska vrátí do útulku s tím, že je třeba, aby se zvířetem pracovali odborníci na chování. Rozhodnutí modelky však rozčílilo pracovníky útulku, kteří ji nařkli z hlouposti!

V roce 2015 se tváří známé kosmetické značky L’Oreal stala Alexandra Prykowská. Krásná rodačka z Polska, které nejen, že se daří ve světě modelingu, ale také na divadelních prknech, se před časem rozhodla, že dá šanci na lepší život pejskovi z útulku. K adopci zvolila útulek, z něhož si adoptovalo čtyřnohé mazlíčky mnoho celebrit.

Na stránkách útulku ji zaujal pejsek Logan. „Když se Logan dostal do útulku, nedůvěřoval cizím lidem a nebyl příliš socializovaný. Pro Logana hledáme zralý a stabilní domov bez dalších psů a dětí. Jeho budoucí opatrovník by se měl soustředit na spolupráci s ním a budování vztahu,“ stálo podle informací britského deníku Daily Mail v charakteristice pejska.

Třiatřicetiletá Alexandra, která žije ve Varšavě, se rozhodla, že Logana adoptuje. Na sociální síti Instagram sdílela mnoho fotografií se svým novým čtyřnohým kamarádem a vypadalo to, že společně tvoří perfektní dvojici. Nicméně o víkendu došlo k neštěstí.

Na Alexandru měl Logan bezdůvodně zaútočit. Stačilo málo a krásná modelka, kterou její zjev živí, by přišla o oko. Modelka uvedla, že Logan byl zničehonic naprosto nepříčetný. Alexandra skončila otřesená v nemocnici a nemůže nějaký čas pracovat.

Zároveň dospěla k rozhodnutí, že už se nemůže nadále o pejska starat. „Měla jsem nehodu a přimělo mě to udělat nejtěžší rozhodnutí v mém životě. Nechci v současné chvíli popisovat podrobnosti,“ napsala na sociální síť modelka s tím, že Logana dá zpátky do útulku, protože potřebuje profesionální pomoc.

„Nedělejte si starosti. Jsem živá a je o mě postaráno. Jen nemohu v tomto stavu pracovat. V životě se objeví situace, které nás navždy změní,“ dodala v příspěvku. Podle Alexandry útulek záměrně zatajil důležité informace o Loganově minulosti.

„Bojím se, že by mohl ublížit dalšímu člověku, protože mi Logan zničil obličej, několikrát mě kousl, nejen mě a sousedovu dceru, ale také manželku předchozího majitele. Ráda bych našla specialistu na chování pro Logana, který by na něj dohlédl. Nemůžete tajit tak důležité informace o Loganově minulosti. Je to skvělý pes, ale potřebuje speciální pomoc profesionála,“ dodala modelka s narážkou na útulek.

Útulek se však nařčení modelky brání s tím, že modelka kdykoliv mohla oslovit profesionála, který by jí s pejskem pomohl, a to dokonce zdarma. Modelku osočili z hlouposti. Ovšem modelka se jim od adopce neozvala a nezeptala se na radu. „Osvojitelka se nás nikdy na takovou pomoc nezeptala. Byla v neustálém kontaktu s psími dobrovolníky, protože byl velmi nemocný, ovšem nikdy nenahlásila problém až do útoku,“ uvedl ředitel útulku Henryk Strzelczyk v prohlášení.

pajato73 ( 3. června 2020 11:42 )

mas pravdu, to je hruza nekdy tady... holka prijde skoro o oblicej a oni se tu bouri, ze nema misto psa deti... trocha soucitu jeste nikomu neublizila...

FanDICK _ ( 3. června 2020 09:44 )

Ty vole umíte někdo něco jiného než nadávat co když za to fakt nemůže a ten pes má nekontrolovatelnou povahu.
Tahle komunita já hrozně TOXIC

pekna.potvora ( 2. června 2020 19:13 )

Ľuďom drbe, zviera bude vždy len zviera, keby radšej mala decko vo svojom veku, ale to je dnešná doba, psy nahradili deti, niekde dokonca partnerov, fuj hnus!

k.tobi@seznam.cz ( 2. června 2020 14:03 )

To má za to p... jedna, že dělá modelku pro zadaný L`Oreal, který testuje na zvířatech!!!

zvonik54 ( 2. června 2020 07:59 )

Mám zkušenost s cizími psy, že člověk nesmí na psa sahat a musí ho brát jako sobě rovného. Prostě se stát jeho kamarádem, od kterého ví, co má pes od člověka čekat. Takové přátelství se projeví za čas samo: Po částečném odloučení má potom pes takovou radost, že se při shledání s člověkem na místě radostí počůrá.

Zobrazit celou diskusi