Řeč je v první řadě o krásné Lucii Borhyové (42), která se nyní fanouškům na instagramu předvedla trochu jinak, než jak působí za moderátorským pultem při uvádění Televizních novin. „To dnešní počasí teda bylo vyloženě válecí,“ napsala v sobotu ke snímku, z kterého se až tají dech.

Půvabná blondýnka je na něm totiž dost odhalená a skoro se zdá, že je možná úplně nahá. Její tělo halí jen měkká světlá deka, do níž se Lucie spokojeně choulí v takové sexy póze, že by jistě každý chlap rád zalezl pod deku k ní.

Stejně trávila víkend zřejmě i královna slovenského instagramu Lucia Lachkovic Javorčeková, která se pochlubila podobnou fotkou, jen to posunula ještě o krůček dál. Přece jen ona nemoderuje zpravodajství, a tak si může dovolit přece jen o něco víc než Borhyová. 

„Hm, sobota - to není den, ale emoce,“ filozofovala anglicky Lucia v popisku u fotografie, na níž sklidila především chválu a řadu komplimentů. Asi jí bylo trochu horko, když má deku jen pohozenou vedle sebe a jelikož leží na břiše, dává všem na odiv svůj svůdný zadeček v celé své kráse. Pokud se ale dámy takhle odvážou pokaždé, když o víkendu nebude zrovna letní a slunečné počasí, asi se mají pánové na co těšit!

VIDEO: Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme... David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
109 fotografií