Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na červen: Láska ovládne téměř všechna znamení! Kdo ale bude hlavně pracovat?

/
  • Co čeká jednotlivá znamení v červnu?
    Co čeká jednotlivá znamení v červnu? (iStock)
    25. května 2020 ● 11:00

    Pro která znamení bude šestý měsíc letošního roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte ve vašem horoskopu na měsíc červen!

  • 1.

    Beran

    Beran
    Autor: iStock
    Pro Berany bude ústředním tématem láska. Vypadá to, že byste si mohli splnit všechna vaše přání! Singles by měli mít okolo 19. června oči na stopkách, ačkoliv se ctitel nejspíš ozve sám. Pravděpodobně se znáte delší dobu. Na pracovní půdě to tak veselé nebude. Dostáváte se do presu, kdy je nutné odvést perfektní výsledky za zlomek času. Opatrně našlapujete v otázkách financí. Závěr měsíce by mohl vysát bankovní účet.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Autor: iStock
    Milí Býci, vy vstupujete do nádherného měsíce, který rozvíjí váš dosud ještě dřímající potenciál. Připomínáte jarní přírodu, která se probouzí po zimě a hraje všemi krásami. Změny k lepšímu přichází v několika vlnách a dotýkají se lásky, kariéry i osobního života. Až do 27. června visí ve vzduchu možnost vzrušujícího dobrodružství. Ani finančně nezůstanete na holičkách. Případné investice si promýšlíte do detailu.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Autor: iStock
    Blíženci, vy v polovině roku nezapomínejte na eleganci a lehkost, s jakou umíte řešit všechny situace. Ladně byste měli kličkovat před mezilidskými konflikty a držet hlavu vzhůru. Nebude to snadné, protože vaše nervy budou neustále v napětí. Zejména na pracovní půdě by se vám emoční výbuchy nepříjemně vymstily. Opatrnost vyžadují i milostné vazby, kde bezmezně důvěřujete člověku, jenž si to nezaslouží. Přehodnoťte svůj přístup a snažte se o vyváženost ve všem, to je odkaz, který vám přináší váš narozeninový měsíc.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Autor: iStock
    Jako praví Raci se pouštíte do každé příležitosti, která se vám naskytne, a protože umíte být náležitě houževnatí, dařit se vám bude nejen na poli lásky. Vězte, že nyní můžete mít v hrsti každého člověka, na něhož si uděláte zálusk. Šťastné okolnosti se nevyhýbají ani pracovní sféře. Nadřízení oceňují vaše zapálení pro věc a rozhodnou se svěřit vám důležitý projekt. Od 20. 6. ale pozor, ať nejste až přespříliš odvážní. Neriskujte všechno, co jste dosud svým přičiněním získali.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Autor: iStock
    Červnové klima je, milí Lvi, velmi přívětivé v záležitostech milostných a vypadá to, že byste se mohli nečekaně sblížit se sympatickým člověkem. Nemusíte se dokonce bát, že by vám stydlivý nápadník zmizel v davu, protože tento ctitel dá jasně najevo, že o vás stojí. Kolem 20. června máte díky lásce hlavu v oblacích. Aktuální situace vám dolévá pohár optimismu, udržujete si nadhled, i když řešíte nelehké potíže v soukromí i práci.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Autor: iStock
    Houževnatost vašeho znamení, milé Panny, je nyní v červnu potřebná především v mezilidských vztazích. Nezadaní jsou smutní, že nepotkávají vhodné adepty na seznámení, jedinci ve vztahu by zase ocenili pár dní bez protějšku. Změnou mohou projít i další vztahy včetně rodinných či přátelských vazeb. Najdete odvahu, abyste se odstřihli od člověka, který vám víc bere než dává. Poslední červnová dekáda je jako stvořená pro pracovní rozmach, takže se nenechte ničím rozptylovat!

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Autor: iStock
    Ptáte se, na jaké věci se můžete v průběhu června těšit, milí zrozenci znamení Vah? V lásce to vypadá na hezké okamžiky nejen pro ty zadané z vás, ale dokonce i u dušiček, které jsou zatím bez lepší polovičky. Nejlepší příležitosti k seznámení nastávají v poslední dekádě, kdy zapůsobíte na inteligentního člověka. Práce jde nyní lehce stranou, nemáte náladu na žádné povinnosti, takže se snažíte ulít, jak se dá. Pozor si ale dejte na šéfa, ten je ve střehu!

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Autor: iStock
    Šťastnou kartu jste si, milí Štíři, tentokrát vytáhli v pracovní sféře, případně ve studiu. Můžete zazářit a upoutat pozornost potenciálního zaměstnavatele. Plusové body sklízíte hlavně za bleskurychlé myšlenkové pochody. Pokud budete rozesílat životopisy, zvolte dobu okolo 12. června, kdy při vás stojí celé vesmírné plénum. Závěr měsíce je jako stvořený pro milostné tokání. Vztahem vládne vzácné porozuměním.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Autor: iStock
    Střelce čeká "zkouškové období", kdy je nutné neztrácet naději v lepší zítřky. Hvězdy si tak trošku postavily hlavu a až do 27. června komplikují vaše mezilidské vztahy. Snaha o nalezení spřízněné duše vám přivede do života nesprávné typy protějšků. Raději ještě pár týdnů počkejte. Na pracovišti zůstanete na náročné úkoly sami. Nespoléhejte se na to, že vám kolegové, nebo dokonce šéfové s něčím pomohou, zatněte zuby a pracujte naplno, jak to jen půjde.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Autor: iStock
    Červen smazává tabu a bariéry v milostném životě, milí Kozorozi. Zatímco manželství se díky tomu mohou zbavit stereotypu v ložnici i komunikaci, singles mají šanci k seznámení. Do 27. června jsou podmínky pro sblížení s atraktivním člověkem na maximu. Tentokrát není prioritou upravený zevnějšek, ale krása a hlavně moudrost, která z vás vyzařuje. Zkraje měsíce máte štěstí ve hře, vypadá to na finanční přírůstek!

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Autor: iStock
    Zrozenci znamení Vodnáře mají po celý měsíc úsměv od ucha k uchu. Důvodů k radosti bude několik, ty největší přichází v milostném životě. Pokud jste osamělé dušičky, dočkáte se vzplanutí, o němž jste zatím četli tak maximálně v ženských časopisech. Upoutáte svými silnými stránkami, nebo díky nějakému pracovnímu úspěchu. Daří se vám také po finanční stránce, ale rychle nabyté prostředky můžete stejně rychle rozfortovat, tak pozor na to!

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Autor: iStock
    Červen začne poněkud zvláštně a hned si u vás zkazí reputaci. Věřte tomu, milé Ryby, že každý problém má své řešení a v závěru měsíce se mnoha starostem zasmějete. Zejména v lásce si potřebujete ujasnit, co vlastně chcete. Čerstvě zadaní skrz růžové brýle neviděli, že jsou se svou polovičkou jako oheň a voda. Teď si přestanete cokoliv nalhávat a bez výčitek se rozejdete. Lepší vyhlídky nabízí zaměstnání!

     

     

     

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz