Přestože Kris Jennerová nepatří mezi žádné mladice, sex-appealu má na rozdávání. I díky všem možným i nemožným plastickým úpravám svého zevnějšku rozhodně nevypadá jako zasloužilá babička a po svém boku má už zhruba pět let mladého partnera Coreyho Gamblea (39). Bývalá manželka Bruce Jennera (70), někdejšího olympionika, jenž si nechal operativně přeměnit pohlaví a dnes je z něj Caitlyn, se nechala slyšet, že se v posteli se svým o pětadvacet let mladším zajíčkem rozhodně nenudí.

Přímo před kamerami probírala svůj intimní život s kamarádkou Faye. „Nevím, co se děje, ale myslím si, že se mnou není něco docela v pořádku, protože jsem stále při chuti, chápeš, mám pořád chuť na sex. Nemyslím, že je to normální,“ poznamenala Kris a zcela tím svou přítelkyni odzbrojila. „Ty jsi ale zlobivá holka! A Corey musí být ten nejšťastnější muž na světě,“ zasmála se zaskočená Faye nakonec.

Kris si také postěžovala, že se svými dcerami na toto téma mluvit nemůže. „Mám svůj život a jsem žena, kterou lomcují hormony. Vím, že Faye je jediný člověk, který mě pochopí a nebude mě nijak soudit. Sex v mém věku je nádherná věc. Ale moje holky doma to nechápou,“ dumala náruživá hvězda. „Vlastně jsem ale šťastný člověk, že pořád cítím tyhle věci. Cítím, že bych to měla pojmout jako svou výhodu,“ dodá, když ji Faye upozorní, že by za svůj nadměrný sexuální apetit měla děkovat bohu.

Jak se na maminčino přiznání budou tvářit její dcery, Kim Kardashianová (39), manželka rappera Kanye Westa (42), Kylie (22) a Kendall (24) Jennerovy či Khloé (35) a Kourtney (41) Kardashianovy, kterým se takovéhle probírání milostného života nelíbí ani za zavřenými dveřmi, natož na televizních obrazovkách, je ve hvězdách. Na druhou stranu, kdyby Kris nebyla takhle aktivní, těžko by měla tolik dětí, že? Kromě pěti dcer porodila totiž i jednoho syna, Roba Jennera (33).

VIDEO: Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie.

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie. 

Fotogalerie
33 fotografií