Hloubková hydratace je zaručený recept na dokonalou pleť

Pokud není pleť dostatečně hydratovaná, neplní dokonale svou ochranou funkci a vypadá starší a unavenější. Dehydrataci pleti způsobuje sluníčko, opalovací krémy, retinoly, klimatizace, konzumace alkoholu a řada dalších faktorů, kterým se nejde vyhnout. Hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou umí dostat potřebnou vláhu do hlubších vrstev kůže, kde je jí nejvíce potřeba. Výsledný efekt se dostaví postupně s tím, jak na sebe kyselina hyaluronová váže vodu a trvá minimálně půl roku.

Hloubková hydratace kyselinou hyaluronovou
Autor: ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Botulotoxin zatočí s mimickými vráskami

Mračivky mezi obočím, vějířky kolem očí nebo vodorovné vrásky na čele jsou způsobeny častou mimikou. Aplikací botulotoxinu dočasně omezíme činnost mimických svalů, čímž se vyhladí vrásky nad nimi. Nebojte, výsledný efekt po aplikaci botulotoxinu aplikovaného rukou odborníka působí přirozeně a nikdo ani nepozná, že jste na nějakém zákroku byla. Můžete si být jistá, že vaše rodina a přátelé budou obdivovat, jak odpočatě vypadáte.

Aplikace botulinotoxinu
Autor: ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Ověřeno, lasery fungují jako prevence stárnutí a léčí akné

Lasery mají v dermatologii své nezastupitelné místo. Lékaři pomocí nastavení konkrétní vlnové délky a intenzity laserového záření dokáží vyřešit téměř jakýkoli kožní problém. Nevěříte? Tak například světelný paprsek odstraní popraskané žilky, pigmentové skvrny, nežádoucí ochlupení i vrásky. Mezi další žádané procedury patří omlazení pleti laserem.

Laserová léčba akné před a po
Autor: ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Plazmaterapie

Pokud nejste zastánkyní umělého vylepšování a upřednostňujete omlazení přirozenou cestou, známe pro vás skvělé řešení. Plazmalifting využívá k regeneraci a rejuvenaci pleti vaší vlastní plazmu. Účinek ošetření je dlouhodobý a postupně sílí. Plazmaterapie podporuje novovorbu kolagenu a elastinu, a tím vypíná pleť, urychluje hojení ran a celkově zlepšuje kvalitu pleti. Navíc nehrozí žádné alergické reakce ani vedlejší účinky.

Laserová epilace
Autor: ASKLEPION - Lasercentrum Praha

Dopřejte si kombinaci ošetření ušitou na míru vaší pleti

Chcete mít krásnou zdravou pleť bez chybičky, ale nevíte na jaká ošetření si zajít? Vyzkoušejte celoroční plán nejúčinnějších ošetření Omlazení 2020 sestavený na míru vaší pleti a za garantovanou zvýhodněnou cenu. Jednoduše získáte kompletní péči, kterou vaše pleť v danou chvíli nejvíce potřebuje.