Ještě v úterý si zpěvačka Monika Bagárová stěžovala na nateklé nohy, tedy jeden z velkých neduhů těhotenství… a během pár hodin bylo všechno jinak. Kráska s romskými kořeny dala život rozkošné dívence, a vzápětí se s tím pochlubila i na sociálních sítích, kde ji sleduje přes půl milionu fanoušků. „Nic víc neexistuje, nejkrásnější pocit na světě, moje rodina, moje lásky. Děkuji, pane bože, za ten nejkrásnější dar,“ napsala ke snímku, na němž k sobě tiskne rozkošného novorozence.

Není divu, že jsou všichni onou nádhernou novinkou dojatí a zaplavují její profil gratulacemi – a to nejenom její příznivci, ale i další celebrity. „Krása nebeská! Moc, moc gratuluji!“ napsala jí třeba herečka Daniela Šinkorová (47) a přidaly se i herečka Sandra Nováková (38), muzikálová hvězda Petra Vojtková (33), moderátorky Daniela Písařovicová (41) či Michaela Ochotská (35) a modelky Iva Kubelková (43), Simona Krainová (47) nebo Tereza Maxová (48).

„Strašně moc vám gratuluji! Je to ta nejkrásnější věc na světě. Navždy. Hodně zdraví,“ popřála jí někdejší playmate Lela Ceterová (30), která v prosinci loňského roku porodila dceru Lily (5 měsíců) svému partnerovi Karlosi Vémolovi (34), jenž je, stejně jako Mach, MMA zápasník.

„Gratulujeme, Moni! Já jsem z toho jména nadšená stejně, jako když jsi mi ho řekla poprvé. Dokonce mi ani nevadí, že to nebude ta Jasmína,“ žertovala Jasmina Alagičová (30), moderátorka, která má s rapperem Patrikem Vrbovským (43) alias Rytmusem syna Sanela (10 měsíců). „Odpočívej, vychutnávej. Všechno bude mít ode dneška úplně jiný rozměr, hlavně láska,“ dodala jako zkušená matka.

„Tak ještě včera jsem si s tebou povídala přes bříško a dnes už jsi na světě!!!! Bulím!!! Obrovská gratulace rodičům,“ dojala se zpěvačka Markéta Konvičková (26), Moničina blízká kamarádka, která zároveň zveřejnila jejich společnou fotku pořízenou krátce předtím, než se malá Rumia začala drát na svět. Také Konvičková je mimochodem v jiném stavu, a to dokonce vzdor faktu, že ji zákeřná rakovina připravila o jeden vaječník.

V ten samý den se s ní setkal i Jan Bendig (26). „Je to 11 let, co se znám s těmahle kráskama. A tato fotka je vyfocena pár minut před tím, než byla Monika na cestě do porodnice. Monika už to má za sebou a Markétku to ještě čeká. Nová etapa života pro obě. Vlastně i pro mě, protože na nějakou dobu nebudu mít s kým pařit. Je ze mě strejda! A těším se, až budu obě mimča rozmazlovat. Holky moje milovaný, mám vás mooooc rád. A Moňo, díky bohu, že jsi to zvládla, modlil jsem se za tebe i za malou. A těšíme se všichni, až budete doma. Love youuuu,“ napsal jí zpěvák, s nímž se půvabná Monika přátelí už od roku 2009, kdy oba soutěžili v Česko Slovenské SuperStar.

A nezapomněli na ni ani rodinní příslušníci. Po tatínkovi Jozefovi (43), pro kterého se narození vnučky stalo o to výjimečnější, že k němu došlo v den jeho narozenin („Dostal jsem nejkrásnější dáreček, co jsem si mohl přát. Malinká láska je na světě, obrovskou radost máme všichni a jsem děda,“ svěřil se v instastories), jásala na instagramu také Moničina o sedm let mladší sestra. „Já jsem teta!“ radovala se Natálie (18), podle níž se tak tento den stal tím nejlepším na světě. „Ruminko, lásko naše… Slibuju, že budu ta nejlepší teta na světě! Štěstí!“ jásala.

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
55 fotografií