Přestože divočáci působí na první pohled roztomile, jsou to ve skutečnosti pěkně nebezpečná zvířata. Tím spíše, když mají mláďata, která se snaží bránit za každou cenu. To si moc dobře uvědomoval herec Pavel Liška, partner zpěvačky Barbory Polákové (36), s níž má dvě děti, dcery Ronju (4) a Riku (3). Ten na sociální síti vylíčil situaci, ze které tuhne v žilách krev – byť je, jak se zdá, dost zdramatizována. Ve skutečnosti mu nic nehrozilo, ale „malou" uměleckou licenci mu asi odpustíte.

„Tak tohle se mi stalo už podruhý,“ napsal na instagram roztřesený herec, jenž je držitelem ocenění Český lev za svůj výkon v dramatu Bohdana Slámy (52) Štěstí. „Šel jsem si zaběhat do přírody… běžím, běžím… už jsem se vlastně blížil ke konci, taky 17 km za sebou… A najednou divočáci a s mladýma!!! A rovnou na mě!“ Liška ovšem nezazmatkoval, jako známý dobrodruh, co sjezdil půlku světa na motorce, moc dobře tušil, jak se zachovat.

„Vím z džungle, že je nutný zachovat klid, bo ony vycítí váš strach, tedy je nutný se nebát. Doběhli ke mně a nevěděli, jestli raději na mě hned nezaútočit, kvůli mladým... já to vycítil a zmátl je; zakřičel jsem ‚nimrodi!‘ Oni byli zmatení na chvíli a toho jsem využil…“ popisoval se svým typickým smyslem pro humor. Naskočil proto do nedalekého auta a raději co nejrychleji odjel. „A když divočáci poznali, že ‚nimrodi‘ byla jen fligna, a chtěli konečně zaútočit... já už byl pryč. Tak na takovýhle neuvěřitelný situace já mám štěstí.“

Video, které ke svému dramatickému příspěvku připojil, ale záhy odhalilo, že divočáky od něj dělil pořádný kovový plot, a žádné nebezpečí mu ve skutečnosti nehrozilo. Zvířata byla vlastně jenom zvědavá a vůbec mu nechtěla ublížit. „Normálně jsem měl o tebe strach, aby neprošli přes ty mříže!“ vtipkoval jeho herecký kolega z dokumentů Vandráci či Moto cestou necestou Jan Révai (46).

VIDEO: Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Liška se nestydí: Ukázal se nahý! Máme záběry! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií