Už to, že se dostala až před brány finále, jí udělalo ohromnou radost a bere to jako nakopnutí k vysněné kariéře zpěvačky. „Hlavu nevěším, jsem šťastná a vděčná (i když jsem to pokazila). Byla to bomba a jízda a byl to další krok k tomu, být blíže svému snu. Dělej, co tě baví a co tě děla lepším,“ zhodnotila svou účast v SuperStar Karin Křížová, která je učitelkou v mateřské školce.

„Pochopila jsem, že v SuperStar nejde o zpěv, ale showbusiness, zapadnout a stát se jeho součástí. Potkala jsem tolik talentovaných lidí, kteří zpívají neskutečně, ale stejně se nejvýš nedostali. Kdybych hodnotila porotu, tak je to rozdělené na holčičí, mužskou část a kata Paľa Haberu, ten si opravdu na nic nehraje,“ svěřila svůj pohled v live streamu Bleskudlouhonohá kráska.

Ta se dokonce v průběhu soutěže do Habery opřela, když urazila jeho song Příběh nekončí, kterou složil pro první ročník Česko Slovenské SuperStar. „Co se dá ukázat na těchto čtyřech tónech? Nemohla jsem nic ukázat,“ nechala se slyšet. Písničku totiž zpívala společně s dalšími účastníky.

VIDEO: Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv!

 

Video
Video se připravuje ...

Vyřazená finalistka Miss Karin Křížová o zákulisí SuperStar: Nejde tam o zpěv!  Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
22 fotografií