Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pověrčivé celebrity: Čemu věří Jennifer Aniston nebo Victoria Beckham?

  • Celebrity, které jsou pověrčivé: Čemu věří Jennifer Aniston nebo Victoria Beckham?
    1. června 2020 | 06:00

    Mýtům, že nám přinese smůlu rozbité zrcadlo nebo šlápnutí na kanál, věří každý druhý Čech. Jak jste na tom vy? Děsíte se, když vám přes cestu přeběhne černá kočka, nebo klepete na dřevo? Pověrám věří také světové celebrity. 

    Čemu věří oblíbená herečka Jennifer Aniston nebo módní ikona Victoria Beckham? Možná se budete divit, jaké mají celebrity rituály a jaké zvláštnosti dělají.

  • Megan Fox (34)

    Megan Fox po plastikách
    Autor: Profimedia

    Jedna z nejkrásnějších žen světa se přiznala, že se bojí létání. Strach ale odhání zvláštním rituálem. V letadle si vždy zapne hudbu Britney Spears. „Když poslouchám Britney, vím, že let přežiju, že zkrátka letadlo šťastně přistane.“ Megan uznává Britney už léta a mezi zpěvačkami ji považuje za jedničku.

  • Serena Williams (38)

    Serena Williams
    Autor: profimedia.cz

    Tenisová megastar je také pověrčivá. Než začne hrát, zavazuje si tkaničky tenisek podle speciálního rituálu. Dále musí před prvním podáním pětkrát pinknout do míčku, před druhým pak do něj pinká dvakrát. Další její pověrou je, že si nesmí během turnaje vyměňovat ponožky. „Někdy mě to pěkně štve, ale jsem příliš pověrčivá na to, abych na sebe přivolávala smůlu,“ řekla v jednom rozhovoru.

  • Jennifer Aniston (51)

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

    Krásná Jenn je další, která moc nemusí letadla. Vždy, když do nějakého nastupuje, musí vykročit pravou nohou a také zaklepat na stěnu aeroplánu. „Někdy s tím lezu přátelům na nervy. Můj ex se totiž bojí taky a tímto jsem ho vždycky ještě víc rozhodila,“ říká star. Neuvedla ale, o kterém ex to vlastně mluví. Že by o Bradovi Pittovi?

  • Victoria Beckham (46)

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz

    Victoria na první pohled vypadá se svým poker face jako naprosto vyrovnaná osoba. Zdání ale tak trochu klame. Victoria potřebuje pro svůj klid vykonat své rituály. Především si musí probrat své léčivé kamínky, které sbírá už odmalička. Zásadně také nechodí pod žebříkem, aby na sebe nepřivolala neštěstí. Tuhle pověru zavedli křesťané – každý trojúhelník, tedy i žebřík opřený o zeď, prý představuje svatou Trojici. Jeho narušením na sebe člověk přivolává kletbu. Pod žebříkem prý také číhají duchové mrtvých zločinců a hříšníků. Módní ikona také zdraví straky. Pověra vychází z přesvědčení, že když vidíte straku, musíte ji pozdravit, jinak na sebe přivoláte neštěstí.

  • Cameron Diaz

    Cameron Diaz
    Autor: profimedia.cz

    Americká herečka kubánského původu zase nosí na krku svůj šťastný náhrdelník luxusní značky Jack Vartanian. Má dvě přednosti: své majitelce prý přináší štěstí a zároveň ji ochraňuje před stárnutím. Velké štěstí teď Cameron potkalo: konečně se dočkala potomka. To, že ho za ni odnosila jiná matka, nehraje žádnou roli.

  • Heidi Klum (46)

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

    Modelka, která aktuálně brzdí zub času manželstvím se zajíčkem mladším o 16 let, je pověrčivá zvláštním způsobem. Věří, že se nesmí hnout bez sáčku se svými dětskými zuby. Jednou jí prý vypadl v letadle na zem. „Můžu vám pomoci?“ ptala se ochotně letuška, když viděla, jak se Heidi plazí mezi sedadly. „Vypadly mi zuby. Musím je najít,“ odvětila rozverná matka čtyř dětí, s pátým na cestě.

    Co přesně znamenají všechny pověry, najdete v červnovém vydání Blesk zdraví, které seženete na stáncích. Nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat ZDE >>>

    6359012:gallery:true:true

Autor: sia
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...