Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapeček (6) má pekáč buchet jako kulturista! V útlém věku hraje fotbal za Liverpool

Autor: shp - 
9. června 2020
09:15

Břišní svaly a bicepsy má jako malý kulturista. Fyzička teprve šestiletého íránského chlapce Arata Hosseiniho je vzhledem k jeho věku neskutečná. Hoch má na instagramu čtyři miliony sledujících a navíc začal hrát fotbal za dětskou akademii slavného Liverpoolu. Tohohle klučinu čeká zářná budoucnost!

Arata už od útlého věku cvičí jeho otec Mohammad, který na instagram nahrává neuvěřitelné fotografie jeho vypracovaného dětského těla. I když se chlapec narodil v Íránu, žije nyní v anglickém Liverpoolu, kde pravidelně cvičí ve fotbalové akademii pro děti.

Video  Šestiletý svalovec předvádí cvičení. 
Video se připravuje ...

V jeho neskutečné píli ho udržel sen vypadat jako chlapcův vzor – fotbalová superhvězda Cristiano Ronaldo, který momentálně hraje za italský Juventus. Mohammad prý podle Daily Mailu trénoval svého syna od doby, kdy byl batole.

Se cvičením syna začal táta v 9 měsících

Se cvičením začal prý v době, kdy bylo jeho dítěti teprve devět měsíců. Když mu byl rok, cvičil Arat podle svých rodičů už minimálně 20 minut denně. Dnes je z něj sportovec tělem a duší. Až bude dospělý, určitě najde ve sportu uplatnění.

Poté, co jsem si uvědomil nadání svého syna, založil jsem mu na podnět lidí kolem sebe profil na instagramu, který byl výjimečně přijat nejenom v Íránu, ale i v zahraničí,“ řekl nadšený tatínek Mohammad íránskému listu Front Page.

Dodal také, že Arat by se chtěl vrátit do Íránu na svátky, ale ne natrvalo. „Nemáme žádné úmysly vrátit se do Íránu. Chceme tam odcestovat na pár týdnů na svátky, ale vzhledem ke zrušení letů kvůli pandemii koronaviru to nebylo možné,“ uzavřel Mohammad.

Video se připravuje ...
Další videa