„Vážně nechápu, jak to, že zrovna já jsem se stala nejvýraznější osobností soutěže,“ podivovala se Pavlína v rozhovoru pro páteční Blesk TV magazín s tím, že si připadá jako zcela obyčejná žena, která je jen malinko odlišná v tom, že věci prožívá intenzivněji, než je obvyklé.

„Mezi tím, jak působím v  televizi a jaká jsem v reálu, je opravdu tlustá čára,“ tvrdí mladá soutěžící, která se divákům MasterChefa znelíbila již na začátku. „Nejhorší byl asi pátý díl, kde jsem byla v podstatě jen já a zase já,“ uvedla Pavlína a přiznala, že jí pak chodila velká řada opravdu ošklivých zpráv. Bylo jasné, že pisatelé ji chtějí co nejvíce urazit a ranit. „Nebudu lhát, bolí to. Hlavně na startu,“ posteskla si.

Dokonce si prý musela přečíst i výhrůžky smrtí! „Ty mi opravdu chodily, nemohla jsem uvěřit, že tohle je v  naší společnosti běžné,“ netají se Lubojatzky.

„Přišla mi třeba i zpráva, kde mi někdo psal, že až mě potká, tak mě znásilní, a podrobně popisoval, jak to udělá, aby mě to co nejvíc bolelo,“ nechápe krutost cizích lidí Pavlína a myslí si, že spousta diváků ji nenáviděla už jen z principu. Naštěstí měla ale v rodině i manželovi oporu a všechno špatné překonala. Nežije jen soutěží, ale věnuje se naplno svému snu – vaření.

  • S kým ze soutěže si Pavlína nejvíc sedla?
  • A jak to bylo s jejím vyhazovem z práce?

To vše a ještě více se dočtete v celém rozhovoru v pátečním Blesk TV Magazínu!

VIDEO: Vyhlášení vítězné bagety v soutěži Masterchef

Video
Video se připravuje ...

Vyhlášení vítězné bagety v soutěži Masterchef TV Nova

Fotogalerie
59 fotografií