Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lukáše (†20), co zemřel po otřesné nehodě, lynčují na sociálních sítích: BMW s nápisem "hoovado" se roztrhlo napůl

Autor: DH - 
30. května 2020
05:01

Během čtvrtečního odpoledne vyhasl u Týna nad Vltavou mladý život. Po tragické nehodě zahynul Lukáš J. (†20), řidič vozidla BMW, které po nehodě zůstalo doslova na dvě půlky. Údajně jel velmi vysokou rychlostí a nebezpečně manévroval. Lidé mu na sociálních sítích smrt přejí, jiní se ho zastávají. Spekuluje se, jak mohl auto rozpůlit.

Rychlá, někdy až nebezpečná jízda a agresivní styl. Lukáš J. (20), který během čtvrtečního odpoledne zahynul nedaleko Týna nad Vltavou na jihu Čech, byl podle jeho přátel tak trochu „hovado“. Ostatně, právě toto přízvisko měl s malou obměnou nalepené na vozidle BMW E46, ve kterém zahynul.

Mladý Lukáš nemohl nehodu přežít, jeho vozidlo vyjelo v levotočivé zatáčce do protisměru a čelně se střetlo s protijedoucím SUV. Podle policie i fotografií z místa se jeho BMW doslova roztrhlo na dvě poloviny. Všechny tyto okolnosti pak samozřejmě vzbudily velkou vlnu emocí. Někteří lidé se Lukáše zastávají, ale hodně řidičů ztráty mladého života nelituje. Ba naopak.

Největší lynč probíhal na sociálních sítích. Mezi komentáři se tam objevily i nenávistné vzkazy s přáním smrti. „Pokud si to zavinil sám tím, že jel jak prase, tak takových lidí mi líto není. Ještě že to neodnesl také někdo jiný,“ napsal Marek v jednom ze slušnějších příspěvků.

Jiní zase debatují, jak se mohlo stát, že se auto rozpůlilo. Podle mnohých mohl být vůz svařený ze dvou různých aut, druhá varianta je prý taková, že auto bylo zrezivělé. Tak či onak to pro Lukáše muselo skončit fatálně.

Ne všichni jsou ale proti mladému řidiči, který za svůj jízdní styl zaplatil nejvyšší daň. Mnozí ho totiž považovali za svého kamaráda a v diskuzi mu vyjádřili upřímnou soustrast. „Já mu psal hodněkrát, ať jezdí hlavně v klidu, že nemusí spěchat, teď na to doplatil, je to hroznej pocit, že takovýho kamaráda, jako byl on, už nikdy neuvidím,“ truchlí Ondra.

Většina se shoduje, že je to škoda mladého života. S jedním ale souhlasí všichni. Řidič druhého vozidla, který vyvázl jen s lehkými zraněními, se podruhé narodil. Nehoda by totiž byla o dost tragičtější, kdyby muž v protisměru nejel ve velkém SUV, ale například v menším hatchbacku nebo podobně velkém autě, jako bylo Lukášovo BMW.

pepa991 ( 1. června 2020 14:47 )

jestli oni ty dva bavoraky v servisu blbe nesvarili, nebo to mel celkove vyvareny ipou

iFender ( 30. května 2020 15:34 )

Navod jak se sam zabit v aute aneb konec jednoho "machyrka" v cechach.Jeste ,ze nikoho nevzal sebou.

montevideo ( 30. května 2020 14:43 )

Je divné, že se nenašlo vůbec nic. Mám obavu, že to dítě už nežije.

crossfirej ( 30. května 2020 14:18 )

Smrt řídiče je tragedie ale ještě větší tragedie by byla pokud u autonehody zemře člověk co ji nezavinil .

montevideo ( 30. května 2020 13:53 )

Tento multikulturní pisálek odpovídá i na nemultikulturní příspěvky multikulturními komentáři. Naučil se slovo "multikulturní", tak toho musí využít

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání