Biožínka Tamara Klusová se automaticky naučila žít se škatulkou „manželka toho známého zpěváka“ a prý jí to vůbec nevadí. Tomášovu dávnou nevěru, kterou nazývá klopýtnutím, dávno překonali, vztah utužili a především – zplodili a vychovávají spolu tři krásné děti.

Někdo by si pomyslel, že představa čtvrtého dítěte může být naprosto nepředstavitelná. Už tři děti jsou dnes v době snadno dostupných antikoncepčních metod a problémů s plodností jistý nadprůměr. Smýšlení Klusových je ale v mnoha ohledech natolik svobodné, že se nezaleknou, ani když dojde na řeč o čtvrtém dítěti. Nebo alespoň Tamara.

Ta na svém instagramovém profilu ráda dává lidem prostor pro jejich otázky, a tak se pochopitelně našli tací, kteří položili onu ošemetnou, na kterou mnoho žen nerado odpovídá, a tím je čtvrté miminko. Trojnásobná mladá maminka se však odpovědi nijak nevyhýbala.

„Taková oblíbená otázka hodně lidí. Vůbec si netroufám říct, že vylučuju miminko, to by mi musela pusa upadnout... ale rozhodně ho neplánujeme. Kdyby ale přišlo, tak ho s láskou přijmeme,“ odpověděla co nejupřímněji Tamara Klusová, že není s jistotou definitivní, že nejmladší dcera Jenůvka (2) zůstane benjamínkem rodiny. Jak navíc sama řekla, zvláště k užívání hormonální antikoncepce má dost negativní postoj, a tak není vyloučené, že čtvrté dítě přijde neplánovaně. Věk na to ostatně oba stále mají a ještě několik let mít budou.

VIDEO: Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělal místo vystupování?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus: Karanténa mi přestala vadit? Co dělá místo vystupování? David Turek

Fotogalerie
44 fotografií