Přes 530 tisíc SMS hlasů rozhodlo v neděli večer o tom, že si titul SuperStar zaslouží „chameleon“ celé soutěže, Slovenka Barbora Piešová. Na pohled nenápadná skromná dívka, svým nenápadným vzezřením, a přitom silným hlasem tak trochu připomíná historicky první SuperStar Anetu Langerovou (33), která v soutěži zvítězila v pouhých 17 letech. Na rozdíl od Anety se ale Barbora i její soupeři museli potýkat s podmínkami a následky dnešní doby.

Pandemie koronaviru a tedy oproti minulosti zkrácené finálové večery a absence velkého pódia a diváků v hledišti způsobily, že finalisté neměli takovou příležitost zapracovat na svém zlepšení. A přesně to diváci po odvysílání drsně zkritizovali. „Jako co to bylo? To bylo snad nejtrapnější, co jsem kdy viděla... Ano, zpívat umí, ale aby byli superstar? Asi neměli čas trénovat, zdokonalovat se, fajn. Ale byla to hrůza,“ zaznělo v komentářích na facebooku SuperStar.

Podobně kritické názory se pak objevily i na samotnou vítězku Barboru Piešovou. „To bylo jasný, že vyhraje, když se rozbrečela. Dianka měla vyhrát,“ zní jeden z nejlajkovanějších komentářů reagující na to, jak se v závěru poslední písně Barbora dojala natolik, že nezvládla své emoce a píseň Next to me od Imagine Dragons skoro nedozpívala. „Gratuluji, ale nebude to mít lehké, pokud se nenaučí zvládat svoje emoce. Se prostě na konci sesypala. Letošní superstar byla nejslabší ve všem, ostuda,“ myslí si další, které dost lidí dalo za pravdu. „Ty její slzy byly jen, aby vyhrála a dojala lidi, když vyhrála, tak nic. Věděla to, hrála na city,“ zazněl drsný soud na účet Barbory, která po oznámení vítězství zůstala jen kamenně stát a děkovnou řeč s humorem svým vlastním zabila slovy, že si za ty 2 vyhrané miliony koupí nové tlumiče.

Ani na stříbrné Diance Kovaľové (15) nenechali komentující nit suchou. „Nejlepší, jak každej nadává na komedii, ale že dnes Diana byla hned po Italovi čtvrtá nejslabší, uzná málokdo. Když už vám není dost dobrá vítězka Barbora, tak druhej adept byl Martin, rozhodně ne dnes slaboučká Diana, co odháněla každou píseň španělský komáry,“ zkritizoval nejmladší finalistku jeden z fanoušků s narážkou na její výrazná gesta rukou během zpívání a fakt, že žije s rodiči ve Španělsku.

V diskuzi se ale tu a tam objevil i střízlivější názor bez zbytečných emocí a urážek. „Mně osobně se nejvíc líbil Martin a Dominika. Ale pokud by měla vyhrát Diana, tak mnohem raději vidím jako vítězku Báru. I když moje favoritka to nebyla. Byla milá, vtipná a hlavně si na nic nehrála. Kdejakou načančanou krasavici strčila do kapsy, jakmile začala zpívat. Takže to dopadlo v podstatě v rámci možností dobře,“ zhodnotil přední fanoušek facebookové stránky celou SuperStar.

VIDEO: SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího TV Nova

Fotogalerie
58 fotografií