„Moje maminka mi vždycky říkala ,Vilíčku, když pojedeš pomalu, dokážeš spoustě věcí předejít'. A má pravdu,“ svěřil Blesku Vilém Čok moudro své maminky, které si nechal vštípit a díky kterému jezdí už od získání řidičského oprávnění bez nehod. Choutky pořádně sešlápnout plynový pedál člen Pražského výběru nemá. Radši se prý kochá a jezdí „na pohodu“.   

Ovšem i když je člověk sebeopatrnější a za volantem si dává co největší pozor, nikdy si nemůže být jistý chováním a reakcemi ostatních účastníků silničního provozu. Tudíž ani Vilému Čokovi se nevyhnula jím nezaviněná dopravní nehoda. Není to tak dlouho, co do zpěváka zezadu narazila řidička, která si nevypočítala vzdálenost mezi vozy a naprala to tím pádem Vildovi přímo do kufru. A bohužel ne jednou. „To byla krásná kuriózní bouračka. Popojížděli jsme šnečí rychlostí ve frontě, ovšem dáma na to šlápla hodně, rozjela to a asi z deseti metrů to do mě pěkně pinkla,“ popsal rocker průběh nehody. Aniž by to ale v tu chvíli tušil, tím to zdaleka neskončilo.     

„Říkal jsem si, ježišmarja, to se nemělo stát! A najednou pink podruhé,“ svěřil Vilém Čok skutečnost, že to byla nehoda hned dvojnásobná. I přes svůj pověstný temperament ale vzal zpěvák a kytarista celou situaci s humorem, a když oba řidiči po obou nárazech vystoupili, Vilda na paní nekřičel. Navíc to osud zařídil spravedlivě. Vilém Čok si to totiž drandil v teréňáku, kterému se v podstatě nic nestalo. Na druhé straně to paní odnesla proraženým chladičem.

Že ale nehody nemusejí vždy dopadnout jen pomačkanými plechy a součástkami vozů, si Vilém Čok uvědomuje moc dobře. I proto se nenechal dlouho přemlouvat a připojil se k pomoci rodině, kterou na začátku letošního roku stihla autonehoda a jejíž členové od té doby trpí vážnými následky. Muzikant se proto vypravil do Plzně na focení kalendáře VIP osobností s americkými auty. Peníze vzešlé z prodeje pak poputují k rodině malé Emičky, která má bohužel zranění nejvážnější.      

VIDEO: Maminka zakázala Vilému Čokovi jezdit rychle. Přesto měl ale nedávno dopravní nehodu... 

Video
Video se připravuje ...

Maminka zakázala Vilému Čokovi jezdit rychle. Přesto měl ale nedávno dopravní nehodu...  Kisa Císařovna, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií