„Jsme teď nově v baráčku se zahradou, a jelikož jsem spořiví, schraňujeme dešťovou vodu. Ze dvou předních sudů, které už přetékaly, jsem musela přenést vodu do dvou zadních, které byly ještě prázdné,“ pustila se do vyprávění Lucie Křížková, kterak si zadělala na svůj aktuální blok krční páteře. A jelikož její manžel jachtař David Křížek (47) nebyl doma, někdejší modelka běhala kolem domu v dešti s konví v ruce sama.

„Prostě jsem asi přecenila svoje schopnosti a ráno už jsem byla zablokovaná,“ přiznala Blesku moderátorka pořadu Sama doma, která se raduje, že díky fyzioterapii a masážím blokace krční páteře pozvolna ustupuje. „Už je to třetí týden a nemusím se otáčet celá. První týden jsem ale i brečela bolestí. Bylo to opravdu ošklivé. Lituji všechny, kteří s tím mají své zkušenosti a kterým se to stává často,“ soucítí Lucie Křížková s podobně „postiženými“. Zatímco se Miss České republiky z roku 2003 pomalu vrací k činnostem, které jsou součástí běžného života, v tom modelkovském znamená její zranění překvapivé úskalí.

„Když se mi dělá make-up a člověk musí zaklonit hlavu, tak to jsem cítila,“ ozřejmila Lucie Křížková Blesku, proč teď u líčení raději stojí. Ani to ale Lucii Křížkovou neodradilo zúčastnit se přislíbeného focení kalendáře s americkými bouráky. Nebyly to ale vozy za miliony, které modelku přiměly dorazit na místo určení na předměstí Plzně. Výtěžek z kalendáře totiž poputuje k rodině malé Emičky, která ochrnula po hrozivé autonehodě na začátku letošního roku. „Hodně mě to zasáhlo. Asi i tím, že ta rodina je z Plzně, kde žijeme i my, a mají podobně staré děti,“ lituje Lucie Křížková mladou rodinu. 

VIDEO: Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. 

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková trpí, jelikož přecenila své síly a přivodila si poranění krční páteře. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií