Skromná holčina v šedé mikině vytřela zrak pětici porotců už při prvních tónech písně Next To Me skupiny Image Dragons, kterou svou dráhu v soutěži započala a poeticky i zakončila. Rodačka ze slovenského městečka Prievidza pracovala před účastí v soutěži v pizzerii, ke kariéře zpěvačky ovšem neměla daleko; zpěvu se věnovala více než aktivně, dokonce napsala několik písní a natočila k nim videoklip. Jednu z nich zazpívala se svou sestrou Lenkou, která se před deseti lety probojovala v soutěži Česko Slovensko má talent do semifinále. Hudební nadání jim očividně koluje v krvi.

Piešová si v SuperStar prošla nejvýraznější proměnou ze všech soutěžících. „Chlapecké“ oblečení nechala ležet v šatně a poslední finálová kola střídala jeden krásný model za druhým. Maskéři její zplihlý culík proměnili v kadeře hodné zpěvačky se zlatem v hrdle. Mladičká dívka se nechala zviklat i k make-upu, který téměř nikdy nenosí, ale maximálně jí sluší.

Ve finálovém kole to Bára před porotou a diváky u obrazovek rozjela nejprve v rudých flitrovaných šatech a poté v lesklé zelené róbě, v níž si po dojemném výkonu, jenž dostal i kata Haberu (58), odnesla tolik vytoužený titul vítězky a pohádkovou odměnu 75 000 eur (2 miliony korun). Na Barbořinu proměnu z obyčejné dívky na ženu s velkým Ž a její cestu soutěží SuperStar se můžete podívat v naší galerii.

VIDEO: Talent jim koluje v krvi. Sesterské duo Piešových ve videoklipu k písni Anjeli

Fotogalerie
25 fotografií