Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ravenův horoskop na červen: Panny budu mít štěstí, Lvi si konečně oddechnou

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    1. června 2020 ● 12:13

    Co vás čeká a nemine v prvním letním měsíci vám odhalí astrolog a mág Raven Argoni.

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červen 2020 bude pro Berany něco jako výzva - objeví se před nimi nové možnosti, jak v oblasti pracovní, tak i v oblasti finanční a samozřejmě také v oblasti partnerské. Takže klasický Beran bude mít možnost změnit nebo začít měnit na svém životě prakticky všechno, co ho napadne a napadnout by ho mohlo skutečně cokoliv. Zdraví bude v pořádku, pracovní možnosti budou též, takže u celé řady Beranů by nás nemělo překvapit, ani kdyby se přestěhovali, změnili práci a navázali nové jiskrné vztahy nebo by s podobnou transformací během června 2020 začali.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Uvážlivý postup prakticky ve všem, pomalejší reakce a snaha vykonat každou změnu řádně a důkladně, bez možnosti odvolání najdeme u většiny Býků. Býci se budou cílevědomě snažit dosáhnout ve svém životě zlepšení, týkající se hlavně hmotného zabezpečení. Budou se těšit poměrně dobrému zdraví a přízni okolí a rodiny. Celkově bude všechno, o co se Býci budou snažit, podpořeno přítomností planety života, Uranu, takže můžete očekávat, že se pro Býky celý červen 2020 bude jevit jako užitečný a konstruktivní. Dalo by se mluvit i o realizaci cesty za předem zvoleným nebo vytyčeným cílem.7

  • 3.

    Blíženec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    A jsou to právě Blíženci,v jejichž znamení se živě mrská Venuše, čehož může každý Blíženec využít, protože, když udělá cokoliv pro své zdraví, pro své štěstí, prosperitu v práci nebo pro své partnerství, vše bude po zásluze odměněno. Navíc se právě v Blížencích odehraje 21. června 2020 svižný Nov ve spojení s Měsíčním vzestupným uzlem. Každý astrolog znalý svého řemesla vám potvrdí, že přesně tato sestava působí v životě každého, koho jednou potká, jako magnet na peníze, hmotné statky a finanční zajištění. A ruku na srdce, kdo  by to zrovna v současné, ekonomicky poněkud pohnuté, až tristní době nepotřeboval? Držme se Blíženců a důvěřujme všemu, co nás v červnu v jejich společnosti čeká.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Na všechny Raky čekají dva mimořádně významné dny, 20. a 21. červen 2020, první den znamená začátek léta 2020, Slunce se připraví na přeskok z Blíženců do Raka a 21. června se odehraje Nov, v podstatě na hranici mezi Blíženci a Rakem. Nicméně Slunce nezadržitelně vstoupí do znamení Raka a najednou budou v Raku Slunce a Merkur. Šťastní Raci mohou využít mnoha příležitostí, které se jim v posledním červnovém týdnu začnou otevírat v oblasti financí, investic, práce, podnikání a hospodaření s movitým majetkem a penězi. Je sice pravda, že mnoho lidí si stěžuje na finanční potíže a různé hmotné nedostatky, ale, jak říká klasik - učme se od Raků tyto potíže s úsměvem na líci překonávat.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červen se projeví pro celou hromadu Lvů jako vítané osvěžení po všech možných krizích, kterými museli svobodomyslní Lvi v poslední době projít. Musíme se na všechno, co už máme za sebou dívat jako na určitý druh zatěžkávací zkoušky a přesně tak se to většina Lvů naučí brát. Většina Lvů si tedy může už během června dopřát docela zajímavou, poučnou a svěží zdravotní dovolenou. Lvi budou aktivní a stejně tak budou projevovat nezlomného ducha. Nejdůležitější věcí v současné době jsou peníze a zdraví, peníze se dají vždy nějak získat a zdraví bude podle harmonických konstelací většině Lvů také přát, takže, co bychom mohli chtít víc?

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Ve většině životních situací vždy a za všech okolností obstojí především Panna. Zrozenci v Panně bývají odolní, vytrvalí, cílevědomí, se smyslem pro humor, vybavení celkovým nadhledem. Jen tak něco je nepoloží. V tomto smyslu se budou Panny projevovat v průběhu června, kdy na ně čekají dva šťastné dny 5. 6. 2020 a 20. 6. 2020 - v tyto dny budou mít Panny štěstí snad i v loterii, takže pokud se budou o něco snažit, je prakticky jedno o co, tak v tyto dny budou mít velké šance na uskutečnění svých přání. Snadno si také budou získávat sympatie ostatních, kteří k nim budou vzhlížet jako k pohádkovým bytostem, ať už třeba jako k Makovým panenkám nebo Makovým panáčkům.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozor na Černou Lunu, skrývající se v nadhlavníku Vah, v opozičním Beranu. Všechno se může zdát být v pořádku, ale Černá Luna může tropit neplechy, jejichž dosah si hned neuvědomujeme, takže pokud se vyskytne třeba hned zkraje června jakýkoliv zdravotní problém, tak šupky dupky k doktorovi, to nyní bude hlavní šaman, který rozhodne o případné léčbě a dalším postupu. V partnerství se mohou Váhy opět ocitnout ve zvláštním, nerozhodném stavu, kdy najednou nebudou vědět, jestli postupují správným směrem nebo by to chtělo něco úplně jiného, nového. Dobrá rada zní, vytrvat a v červnu se věnovat hlavně sobě, i pro Váhy nyní platí, že vážit si sebe sama je v podstatě to největší umění.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Konstelace během června jsou pro Štíry celkově dobré, v první polovině šestého měsíce tohoto roku se Štírům vyplatí spíše něco prodat než koupit a v druhé polovině měsíce zase bude lepší něco koupit než prodat. Využijte přirozeného pohybu cen, který tedy speciálně u nás občas bývá spíše nepřirozený, což je dáno asi tím, že se dosud nepodařilo přesně přeložit význam slova business, ale i tak budete mít hromadu příležitostí pořídit si celkem levně pár užitečných věcí a s výhodou se zbavit těch neužitečných. V určitém slova smyslu to bude platit i pro vztahy a oblast partnerství. Stačí být jen trochu aktivní.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Hned na začátku června 2020 Střelci ožijí, protože jim zrychlí tep úplněk na začátku měsíce, kdy Měsíc jako planeta bude právě ve Střelci a Slunce s Venuší se bude nacházet v protilehlých Blížencích. Pro Střelce to bude příležitost rychle ukončit něco co se bude týkat práce nebo podnikání a do čeho nebudou mít chuť nebo se naopak připojit k nějaké akci, která bude výhodná a výnosná a mohla by fungovat i jako pravidelné osvěžení příjmu na několik let dopředu.

    Střelci, kteří řešili jakékoliv stavební úpravy, by si měli překontrolovat smlouvy a úřední potvrzení, snadno se může přihodit, že nebude všechno, co se týká spolupráce s úřady v pořádku, ať se díky tomu neodehrávají další tragikomedie.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Neříkám, že Kozorozi musí skákat štěstím a radostí, přesto se ale v jejich životě bude projevovat štěstí, které je pevně spojené s planetou Jupiter, která jim bude věrná po celý červen 2020. Pokud toho budete chtít využít, tak se rychle pusťte do nových projektů, zvláště pokud potřebují nějaké schválení nebo požehnání úřadů. Zdraví vypadá více než stabilně, v této oblasti nic nehrozí, stejně tak stabilně vypadá i rovina partnerství. Pokud hledáte někoho nového do role týmového rodinného spoluhráče, tak výborné období na "oslovení" kohokoliv, kdo vám padne do oka je 8. až 18. června - to budou hvězdy nakloněné prakticky každému nápadu, týkajícímu se partnerství, sexu, soužití a podobným záležitostem.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Je možné, že jste se jako Vodnáři ještě na samém začátku června trápili nebo se ještě trápíte nějakým nedořešeným problémem, může se také jednat o ztrátu práce či zaměstnání, ale vše se vyřeší do konce tohoto měsíce. Starosti kolem práce a financí často přináší Saturn, který se právě retrográdně pohybuje na hranici mezi Vodnářem a Kozorohem a na pomyslné časové hranici mezi červnem a červencem 2020 opouští Vodnáře. Všechny starosti kolem práce a výdělku se na čas uklidní, téměř eliminují, ale Vodnáři budou muset v červnu ještě trochu pořešit partnerství, takže raději očekávejte, že budete v jednom kole a jen tak se nezastavíte. Stále budete mít proti komu a proti čemu bojovat.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jako výhodu a současně možná i trochu nevýhodu lze u Ryb dlouhodobě považovat přítomnost Neptunu, který si v tomto poklidném a možná i trochu lenivém znamení už docela zvykl. Zdraví se bude pohybovat na hranicích snesitelnosti, nečekejte samy od sebe žádné obrovské či oslnivé výkony, budete rády, že máte přiměřeně energii, s níž můžete hospodařit. Hlavní poselství Ryb nyní bude v komunikaci, i když se to někomu může zdát trochu paradoxní, až za vlasy přitažené, že zrovna Ryby, čili němí tvorové, by měly nějak zasahovat do dějin sdělování a přenosu informací, ale zřejmě tomu tak bude. Jako vhodné povolání pro Ryby do budoucnosti se jeví překladatel, spisovatel, redaktor, popřípadě ajťák. V podstatě se všechno z toho dá provozovat i on-line. A začít můžete už dnes. Je všechno jenom náhoda?

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz