Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Své tělo miluju a kritici ať si hledí svého! Odvážná žena klidně ukazuje postavu po třech porodech

8. června 2020 | 06:00

V dnešní společnosti je běžnou kratochvílí kritizovat a posuzovat ostatní kolem nás. Mnoho lidí nevyžádanými radami a poznámkami jen tiše trpí, ale tato žena se rozhodla nehezkým komentářům nepodléhat. Narážky na její poporodní tělo a změnu šatníku jednoduše ignoruje. "Zaměřte se na své chyby," radí ostatním.

Laura Mazza je maminkou tří dětí. Poslední porodila před osmnácti měsíci a na svém těle stále pociťuje pár kilo navíc. Kromě tvaru její postavy se změnil i její šatník. "Nosím zejména tepláky a legíny. Moc se nemaluji, s dětmi toho tolik nestíhám," popisuje Laura. 

A právě z tohoto důvodu se pro ostatní stala terčem urážek. Ztratila prý svou ženskost. "Často slýchám, že už to nejsem já. Ať se sebou něco dělám. Manžel mě ale podporuje a strie ani sportovní outfity mu nevadí." Laura uznává, že nad svou váhou zlomila hůl, ale nehodlá hubnout kvůli tomu, že jí to někdo drze poradil. 

"Mám své tělo ráda, porodilo tři děti! Hubnout nehodlám, cítím se dobře. Ženskost se možná trochu vytratila, ale kdybych nebyla ženou, neporodím tři zdravé děti." Trojnásobná matka je drzostí dnešní společnosti vážně ohromena. Radí všem svým blízkým, aby si hleděli svého a přestali se motat do životů ostatních. 

Autor: Adéla Ondroušková