Rozvolňování bezpečnostních opatření proti šíření koronaviru se počátkem května naplno rozjelo. Ještě před měsícem a půl ale nikdo netušil, jak dlouho ta situace bude ještě trvat. Herečka Jitka Čvančarová, stejně jako mnoho dalších jejích kolegů, přišla ze dne na den o příjmy a musela být doma.

Starat se o dvě děti není žádná řehole, zvlášť když je jedno ještě úplně malé. Na konci dubna se objevila v internetovém vysílání Divadla v Celetné spolu s herečkou Jitkou Nerudovou (42), a jak divákům prozradila, karanténa měla pro ni příchuť alkoholu.

Myslím, že karanténa se bez alkoholu neobejde,“ zhodnotila Čvančarová. „Já jsem před karanténou byla téměř abstinentkou. I když jsem z vinařské rodiny, fakt skoro nepiju,“ prozradila herečka. Jakmile však odbila první hodina nucené izolace, nebylo zbytí, v lahvi našla nového kamaráda. „Pardon, to se prostě nedá jinak, takže na zdraví,“ a pozvedla skleničku s vínem.

Jen o pár okamžiků později své tvrzení znovu potvrdila u diváckých dotazů. „Co mi karanténa dala?“ zopakovala fanouškovskou otázku. „Začala jsem trošku pít,“ zasmála se představitelka Ludmily z cenami ověnčeného filmu Nabarvené ptáče. Teď, když je karanténa u konce, může se Jitka vrátit zpátky k částečné abstinenci.

VIDEO: Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče je jiný vesmír

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová s manželem na Českém Lvu: Nabarvené ptáče je jiný vesmír. David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
49 fotografií