Jak zaujmout na prvním rande?

Příliš nedumejte, po čem ženy touží. Nechcete-li propadnout, soustřeďte se na to, po čem ženy netouží.

  • Dospělá a sebevědomá žena očekává schůzku s dospělým a sebevědomým mužem. Netouží po mamánkovi, pokud nehledá „partnera“ k uplatnění svých pedagogických schopností. Proti gustu žádný dišputát, sám víte nejlépe, koho hledáte.
  • Zapomeňte na historky o bejvalkách či z předchozího randění. Ženy sice ve skrytu duše sní o dobrodružství v náruči Don Juana, ale siláckými řečmi je spíše odradíte.
  • A ještě několik NE: Vypněte během první schůzky mobil a Netelefonujte. Nechlubte se, Nepomlouvejte, Nemluvte o kontroverzních či příliš intimních (intimní není synonymum erotický) tématech.

Jak tedy první rande nepokazit

Nervozita z první schůzky, ne v životě, dokáže pořádně „zatopit pod kotlem“ a proměnit sebevědomí v těkající páru nad hrncem. Tyto situace Zerex řeší balzámem na pocuchané nervy jménem Zerex Zenaden.

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

Promyšlení a plánování první schůzky ubere prostor nervozitě a potřebě improvizovat. Vybral jste místo, ideálně po dohodě, i prvoplánový cíl: Výlet, večeře či oběd, posezení ve vinárně nebo baru. Návštěva sportovního utkání, divadla či kina také není marná s tím, že příliš nepřeje klábosení. A o vzájemném poznávání cestou rozhovoru jde na první schůzce především.

Co tedy dělat a čeho se vystříhat?

  1. Buďte sami sebou, na nikoho a na nic si nehrajte. Hledáte-li dlouhodobější vztah, pravda vás jednoho dne dohoní, aby otevřela partnerce oči.
  2. Zájmy a záliby představují ideální téma k hovoru. Hledání oblastí společných zájmů může být příjemná procházka zajímavými světy.
  3. Nemluvte pouze o sobě. „Já“ za každým druhým slovem zavání narcismem, v horším případě despotismem.
  4. Příliš se nesvěřujte. Jde o první rande a není nezbytně nutné, aby se váš protějšek dozvěděl o vás vše. Stačí, co mohl najít na sociálních sítích.
  5. Neskákejte do řeči. Nejenže to je nezdvořilé, ale posouváte ženu na druhou kolej do role posluchačky a obdivovatelky vaší dokonalosti. Tím žádnou nezískáte s výjimkou šedých myšek.
  6. Chovejte se jako gentleman, i když se to v době genderové rovnosti příliš nenosí. Přidržte dveře, pomozte s kabátem, nemluvte vulgárně ani se tak nechovejte. Jsou to maličkosti, které ženu potěší.

Vášeň na první pohled

Láska jak trám na první pohled existuje. Dokládají to nevěsty prchající od oltáře jak ve skutečnosti, tak v prvních metrech romantických filmů. Stejné to je s vášní a tak není divu, že tu a tam i první rande skončí jak jinak, než vášnivým milováním. Trápí-li někoho obava z nedostatečné erekce nebo výdrže, vězte, že tablety na erekci nenechají nikoho a nikdy na holičkách:

  • Zerex Klasik – koncentrát složený z tradičních bylin a důležitých aminokyselin příznivě ovlivňuje kvalitu sexuálního života, pevnou erekci a udělá z muže “nefalšovaného alfa samce”.
  • Zerex Extralong také vycházející z přírodních extraktů je vhodný pro muže s předčasnou ejakulací, příznivě působí na délku styku, podpoří chuť na sex a pevnou erekci.

Carpe Diem

Chopte se dne a užijte si ho. Osvojte si zásadu Casanovů a Don Juanů stojící v pozadí jejich nejen milostných úspěchů. Užívejte si každé rande, jak první, tak všechna další. Vychutnejte si příjemných chvilek v příjemné společnosti a netahejte s sebou ani práci ani jiné starosti.

GPS souřadnice: 49°26'46.766"N, 18°13'11.369"E