Profesi reportérky společenských akcí vyměnila Špaková za ezoterickou rádkyni, která třetím okem přečte lidskou mysl. Také se věnuje blogování a fanouškům píše o každém svém kroku v exotickém ráji, kam se před třemi měsíci uchýlila s rodinou na dovolenou. Během pandemie covid-19 na sebe Lucie upoutala pozornost svým „randem“ s koronavirem, který, jak popsala, vůbec nevypadá jako okorunkovaná koule prachu.

„Naladila jsem se na svůj dech a šla v imaginaci do svého srdce. Do tohoto prostoru jsem přizvala ducha koronaviru. Požádala jsme ho, ať na sebe vezme podobu, se kterou můžu komunikovat. Představil se mi jako vysoká černá bytost se zvláštními chapadly a rozzlobenou tváří. ‚Proč přicházíš? Jaké je tvé poselství?‘ ptala jsem se jí. ‚Mým záměrem je přimět lidi k uvnitření (sic), přináším očistu a velké změny. To, co je kvalitní, zůstane, to, co je iluzorní, ve velké většině zmizí. Přicházím k lidem, kteří potřebují silnou ránu od života k tomu, aby se zastavili a šli jinou cestou‘,“ napsala Špaková na svůj blog.

Podobných komunikací prodělala s černou postavou s chapadly několik a fanouškům pokaždé předala informace potřebné k ochraně před nákazou. Většinou to byly meditace. S koronavirem se Špaková postupně spřátelila a společně si zatancovali, jak píše v jiném postu na svém blogu.

V Thajsku nakonec s rodinou zůstala i po rozvolnění opatření a pokračuje v rozjímání nad duchovnem. Koronavirového přítele ale nahradila jinými kamarádkami, a stejně jako jejich předchůdce i ony nemají lidské tváře.

„Už tři měsíce mám za kamarádky tato nádherná stvoření!“ napsala Špaková k videu, kde na ni nepochopeně zírá hnědá kráva. „Každý den je pozoruju, jak v klidu a s nadhledem žvýkají trávu. Jsou tak krásné, důstojné – jednoduše mindfullnes v přímém přenosu.“

Bývalá moderátorka souznění se sudokopytníky nemyslí obrazně ani ezotericky. Jsou to její nejlepší přítelkyně, které sice neporadí, ale může se o ně opřít. A má-li někdo z nějakého důvodu chuť Lucii nazvat krávou, prý jí to vykouzlí úsměv na tváři: „Pokud mi někdo v životě řekne ty krávo, vysmekne mi opravdu tu největší poklonu!“ uvedla na konec příspěvku.

Fotogalerie
13 fotografií