Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prokleté Černožice? Za poslední rok tu zemřelo 7 lidí včetně dvou dětí!

Autor: rc - 
6. června 2020
05:30

Obec Černožice, která leží nedaleko Hradce Králové, se stala symbolem tragických nehod. Jen za poslední rok se u obce staly dvě nehody, během nichž zemřelo sedm lidí. V roce 2019 se na tamním přejezdu srazilo auto s vlakem. V autě seděli rodiče se dvěma dětmi. Nikdo z nich nehodu nepřežil. Koncem dubna letošního roku tam po srážce dvou aut přišli o život další tři lidi, dva z nich rodiče teprve čtyřleté holčičky.

Prokleté Černožice! Obec ležící asi 15 km od Hradce Králové si celé Česko pamatuje kvůli tragickým nehodám, které se tam odehrály. Během jedenácti měsíců se zde staly dvě tragické nehody, které změnily život dvěma rodinám. V obou nehodách přišlo o život celkem sedm lidí.

V červenci roku 2019 na tamním přejezdu došlo ke srážce osobního vozidla s vlakem. Při nehodě zemřela čtyřčlenná rodina. Ve vozidle cestoval Daniel D. (†47) se svou ženou Veronikou (†32) a dvěma malými dcerkami (†8 a †5). Vlak jel tehdy vysokou rychlostí a měl auto s rodinou před sebou tlačit až tři sta metrů! Čtveřice tak neměla šanci přežít.

Podle šetření úřadů měla být viníkem nehody žena, která v té době řídila. Spekulovalo se, že by příčinou nehody mohla být světelná a zvuková signalizace, ovšem po prošetření tragédie policie tuto možnost vyloučila s tím, že zařízení fungovalo správně. „Vyšetřovatel případ ukončil usnesením o odložení, protože neshledal zavinění jinou osobou než řidičkou, která na místě dopravní nehody zemřela. Trestní stíhání je nepřípustné proti tomu, kdo zemřel,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Ovšem o několik měsíců později došlo v Černožicích k další tragédii. Petr N. (†26) měl milovat rychlou jízdu. Tenhle výlet s jeho BMW však dopadl tragicky. Petr předjížděl ve vysoké rychlosti a srazil se s protijedoucí octavií, kde seděli rodiče s malou dcerkou. Petr kvůli zběsilé jízdě zabil sebe i Radka (†40) a jeho ženu Janu (†31) jedoucí v druhém voze. Čtyřletá holčička, která během okamžiku přišla o rodiče, skončila v kritickém stavu v nemocnici. „Dítě transportoval vrtulník do nemocnice ve velmi vážném stavu,“ uvedl mluvčí záchranářů Ivo Novák. Podle rodinných známých je na tom už holčička po zdravotní stránce lépe.

Video  Petr se řítil obcí 130 km/h, pak zabil rodiče malé holčičky (4) 
Video se připravuje ...

dementni_sekta_ODS ( 6. června 2020 11:36 )

prokletý, to je smyšlený výraz původem od pedofilních parařiťních zlodějů ze zlodějských vždy prolhaných církevních sekt

evidentně se ta totální blbost "prokletí" v blbováru uvelebila

PavelSki ( 6. června 2020 10:14 )

Obec za to nemůže není prokletá, když řidička přehlédne vlak a jinej to rozpálí 180km/h zrovna tam. Ani ty silnice za to nemohou.

Jinak jsem četl, že, když terorista zabije třeba 5 lidí a sám jakýmkoliv způsobem přijde o život, není obětí 6, nesmí se sčítat, uvede se 5 a terorista.
Teď nevím, proč to sem vlastně píšu....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání