Ta tam jsou doby, kdy Kateřina Hrachovcová, co si poslední dobou nechává říkat Kaira a realizuje se nejen coby herečka, ale i jako malířka, hrála v seriálu Život na zámku! Role „hodné holky“ Simony je totiž na hony vzdálená oné rajcovní ženě, ve kterou se Hrachovcová proměnila - a stejně tak i postavě ztřeštěné Marty Flanderkové, kterou Kaira naposledy ztvárnila v populárním komediálním seriálu Krejzovi.

Snímky z dob počátků své kariéry nyní sama sdílela na sociální síti s popiskem „Můj první divadelní rok angažmá v Divadle J. K. Tyla v Plzni. Divadelní fotograf: ‚Můžu si Tě nafotit ?‘ – ‚Jojo, můžete.‘ Cvak,“ vylíčila, jak došlo k pořízení těchto dnes již historických fotografií. Pokud správně počítáme, jsou staré zhruba pětadvacet let – Hrachovcová totiž v Plzni působila během svých studií na pražské konzervatoři.

Podle dnešních měřítek, kdy platí heslo „thin is in“, byla tehdy Hrachovcová lehce oplácaná, dalo by se říct, že byla „holka krev a mlíko“, po letech věnovaných intenzivnímu cvičení v posilovně, a také díky hot józe, je dnes dokonale vyrýsovaná. Na jejím těle rozhodně nenajdete ani gram tuku navíc, naopak, na mnoha fotkách jí můžete spočítat žebra.

A i když Kaiře pomalu, ale jistě táhne na padesátku, slovo stud je pro ni cizí. Na jejím instagramu se to jenom hemží žhavými fotkami, na nichž hopsá (svlečená) v přírodě, tulí se ke zvířátkům, nebo prostě někde pózuje (nahá). A že je to vskutku podívaná pro bohy, to se můžete přesvědčit v naší galerii, kde jsme pro vás nachystali její nejvíc sexy snímečky.

Mimochodem, věděli jste, že je tahle herečka vskutku renesanční ženou? Kromě hraní, malování a ilustrování vytvořila i vlastní kolekci klobouků pro společnost TONAK, navrhuje trička, věnuje se ochraně zvířat – a kromě toho je také vystudovanou osobní koučkou! K provozování této činnosti získala vzdělání pětiletým studiem na Pražské vysoké škole psychosociálních studií. Z toho plyne, že Kaira není pouze hezkou tvářičkou se žhavým tělíčkem, ale i velice vzdělanou dámou!

VIDEO: Chcete vidět striptýz Hrachovcové? Musíte do kina na Špindl 2!

Video
Video se připravuje ...

Chcete vidět striptýz Hrachovcové? Musíte do kina na Špindl 2! Bohemia Motion Pictures

Fotogalerie
78 fotografií