Nejúspěšnější slovenská influencerka Zuzana Plačková, která se díky účasti v reality show stala ze dne na den celebritou, dnes vydělává neskutečný balík. Říká se dokonce, že je milionářkou – a ona sama to dokazuje na instagramu dnes a denně. Neustále se chlubí přepychem, jímž se obklopuje: v době koronavirové karantény si například koupila růžový terénní vůz, za který dala 200 tisíc eur (zhruba 5,3 milionu korun). Nebylo tedy pochyb, že stejně štědrá k sobě bude i co se dárků k narozeninám týče.

Jenom pár dní poté, co Rakousko otevřelo hranice a umožnilo po pandemii viru covid-19 cestování mezi státy, vyrazila s kamarádkou do Vídně na tah po zdejších luxusních obchůdcích. U okukování výloh samozřejmě nezůstalo – četnými plastikami vylepšená kráska zamířila do prodejny Cartier a na sociálních sítích se radila s fanoušky, jaký náramek si koupit. Zlatý, s diamanty, s méně diamanty? Úplná Sofiina volba! Své dilema vyřešila však šalamounsky: jednoduše si koupila všechno, co se jí líbilo.

„Tak nakonec jsem si vybrala tento celý diamantový, i tento celý diamantový, a ještě prstýnek, takže mám třicetitisíceurové narozeniny. Pěkné potěšení,“ chichotala se na sociální síti Plačková. Konečná částka, kterou musela za klenoty od prestižní firmy zacvakat, byla podle účtenky 28 780 eur (765 260 českých korun!). To je suma, o jaké si mnozí z nás mohou nechat jenom zdát, natož aby ji dávali „za parádu“ – tím spíš v dobách, kdy drsný dopad koronavirové epidemie připravil celou řadu lidí o práci…

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Fotogalerie
33 fotografií