V zemi směrem na západ od nás za Atlantským oceánem měla Olga Lounová nasmlouvané kšefty. Zpěvačka měla ve Spojených státech dokonce strávit celý duben. Nic z toho se ale nekonalo a z domluvené práce i nahrávání desky prostě a jednoduše sešlo. „Celá ta situace je velmi složitá. Měla jsem na to vyblokovaný čas. A až se tam zase bude moct jet, tak už ho mít nebudu. Je to celé zabrzděné a bude to pro mě velká překážka,“ postěžovala si Blesku Olga Lounová.

Naštvaná a rezignovaná zpěvačka, která v Americe plánovala nahrát a dodělat celé anglicky zpívané album, se dokonce nebojí fatálních myšlenek na budoucnost. „Uvidíme, jestli nenechám Ameriku Amerikou,“ rozmýšlí se silně rozladěná Olga Lounová, kterou samozřejmě trápí kromě nemožnosti tvořit a dostát svým profesním závazkům i finanční ztráty. Přesné číslo si ale raději nechává pro sebe. „Neříkám to a je to celkem jedno,“ snaží se na současnou nelehkou situaci koukat smířlivě.

Jinak by se totiž musela pořádně dopálit. „Kdyby byl člověk nemocný a musel by být na nemocenské, bylo by to stejné. Na druhou stranu jsem díky tomu dotočila a napsala spoustu věcí. Rozběhlo se taky natáčení filmu Gump. Všechno zlé je pro něco dobré,“ chce věřit zpěvačka, která aktuálně dává pod režijní taktovkou F. A. Brabce průchod i svým hereckým ambicím.     

VIDEO: Radši nepočítá, kolik prodělala: Olga Lounová přišla o kšefty v Americe

Video
Video se připravuje ...

Radši nepočítá, kolik prodělala: Olga Lounová přišla o kšefty v Americe. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií