Následník britského trůnu, princ William, a jeho choť Kate Middletonová se rozhodli na sociálních sítích zveřejnit snímek, který dojímá – názorně totiž ukazuje, jak se vévoda a vévodkyně z Cambridge aktivně zapojili do národního dobrovolnického úsilí. Nejenom, že princ tajně pracuje v organizaci Shout 85258, která pomáhá lidem s psychickými problémy v krizových situacích, ale také myslí i na ty, na které společnost v těchto těžkých dobách trochu zapomíná…

„V dubnu navštívila celá rodina panství Sandringham, kde se připravili a roznesli potravinové balíčky všem izolovaným důchodcům v místní oblasti,“ píše se na oficiálním instagramovém účtu Kensington Royal. Na fotografii, kterou jako obvykle pořídila Kate, je vidět jak William, tak i jeho dvě starší děti, princ George (6) a princezna Charlotte (5). Cambridgeské neodradilo ani ošklivé počasí. Naopak, vyzbrojili se deštníky a vyrazili za stařečky, které pandemie viru covid-19 uvěznila v jejich domovech.

Nejsou samozřejmě jediní, co se věnují této záslužné činnosti: potravinové balíčky roznášely potřebným i princezny Eugenie (30) a Beatrice (31), sestřenice prince Williama. A v USA svou občanskou povinnost plnil také princ Harry (35) se svou paní, bývalou hollywoodskou hvězdičkou Meghan Markleovou (38). Neziskovou organizaci Project Angel Food podpořili nejenom tím, že jim poskytli nejrůznější trvanlivé potraviny, ale na jeden den se věnovali rozvážení jídla pro těžce nemocné klienty.

VIDEO: Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou.

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou. Instagram

Fotogalerie
82 fotografií