Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Úchyl u přehrady obtěžoval muže! Nabízel mu společnou vášeň a spustil kalhoty

Muž onanoval u přehrady na Chebsku a kolemjdoucímu činil nemravné návrhy. Ilustrační foto.
Muž onanoval u přehrady na Chebsku a kolemjdoucímu činil nemravné návrhy. Ilustrační foto.  (Autor: Městská policie Praha)
Autor: rv - 
8. června 2020
15:45

Touhy na uzdě neudržel muž (33) z Chebska. Nestyděl se uspokojovat se na veřejnosti a zašel tak daleko, že lákal k milostným hrám i náhodného kolemjdoucího (29)! Ten jeho nadšení pro věc nesdílel a zalarmoval policii.

Nemravovi padl do oka muž, který u přehrady Skalka venčil psa. Předstíral zájem o čtyřnohého chlupáče, ale vzápětí jeho majiteli navrhl, aby si s ním zašpásoval.

Dokonce za mužem, který v něm vzbudil neřestné choutky, „nenápadně“ šel až k jeho domu. Tam vylezl na plot, rozepnul kalhoty a dal se do „díla“. Když šel po chvíli objekt jeho touhy do práce, zpovzdálí ho následoval.

Nenapravitelný nemrava

To už bylo na obtěžovaného příliš silné kafe. „Oznámil na tísňovou linku, že v blízkosti přehradní nádrže masturbuje muž, který mu navíc dělá neslušné návrhy,“ popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Policisté vyjeli na místo a úchyla záhy dopadli.

Muž byl „známá firma“, za obdobné úlety už byl dříve několikrát odsouzený.  Tvrdil, že pouze močil, a protože si dal pervitin, trvalo mu to dlouho a vypadalo to, jako by se ukájel. Soud se s ním nepáral a poslal ho rovnou do vazby. Výtržníkovi teď hrozí, že si posedí v base až tři roky.

VIDEO: V Praze se dal „do díla“‎ muž přímo na Václaváku.

Monikay ( 9. června 2020 13:31 )

přišel s nabídkou kvalitního sexu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání