Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž podezřelý z únosu Maddie brutálně zbil svou přítelkyni (17): Našla u něj fotky zneužívaných dětí

Autor: shp - 
9. června 2020
18:41

Pedofil, agresor, násilník, zloděj a možná i vrah. To vše sedí na usvědčeného německého kriminálníka Christiana B. (43), o němž se mluví v souvislosti s vraždou zmizelé britské dívenky Maddie McCannové. Kamarádka jeho expřítelkyně, se kterou chodil, když jí bylo teprve 17 let, promluvila o tom, co dívce provedl, když našla jeho pedofilní fotky zneužívaných dětí.

Christian B. si momentálně odpykává tresty za krádeže a sexuální delikty. Německý žalobce Hans Christian Wolters prohlásil, že si je téměř jist, že Christian B. Maddie zavraždil v Portugalsku, kde žil v letech 1995 až 2007. Domnívá se také, že pedofil zneužil další oběti, které veřejně vyzval, aby se strážcům zákona ozvaly. K usvědčení Němce z vraždy Maddie zatím nemá Wolters dost důkazů.

Tělo Maddie stále nenašli

Prokazatelný důkaz, který nemáme, je tělo Madeleine McCannové. Očekáváme, že je mrtvá, ale nemáme dostatek důkazů, abychom mohli vydat zatykač na podezřelého. V tuto chvíli nemáme ani dost důkazů pro soud, ale máme nějaké znamení, že skutek udělal,“ prohlásil Wolters podle Mirroru. Znovu vyzval veřejnost, tentokrát zejména Portugalce, aby lidé úřadům oznámili, kde všude úchyl bydlel.

Proto potřebujeme více informací od lidí zejména o místech, kde žil, abychom se na ně mohli zaměřit a pátrat po Madeleine,“ dodal žalobce. Jak vyšetřování postupuje, vyplouvají na povrch další a další hrůzy, které Christian B. spáchal. Britský web mluvil exkluzivně s Lentou Johlitzovou (34), která je kamarádkou jeho kosovské expřítelkyně, se kterou chodil, když jí bylo teprve 17 let!

Nezletilou přítelkyni málem uškrtil

Seznámila se s ním v jeho rodném Braunschweigu, kde provozoval kiosek. Johlitzová tvrdí, že ji Christian B. jednou zbil tak brutálně, až musela být hospitalizována. „Poslal ji do nemocnice, protože našla na jeho laptopu fotky dětí a chtěla si o nich promluvit. Škrtil ji, měla všude modřiny. Poté vztah ukončila. Policii neřekla nic o těch fotkách. Velmi se bála a i nyní se hodně bojí,“ vypověděla kamarádka dívky. Její jméno záměrně nesdělila, aby ji chránila.

Bylo jí 17, jemu 37. Byla velmi malá, hubená jako dítě. Byli spolu rok a půl. Když pil, tak byl velmi agresivní. Jinak s ním byla sranda a byl tu pro vás, když jste ho potřebovali. Ale pokud se stalo něco, co se mu nelíbilo, rychle se rozzuřil,“ uzavřela své děsivé vyprávění Johlitzová. Kromě toho vyšla během vyšetřování na povrch další hrůza.

Tip na krádež se změnil ve vraždu?

Christian B. měl dostat tip od bývalého zaměstnance v letovisku Praia da Luz. Ten mu prý řekl, že McCannovi nechávají ve svém apartmánu cenné věci, když chodí na večeře. Christian B. se pak do něj na základě tipu měl vydat a najít v něm spící Maddie. Muž, který pedofilovi a zloději poradil, se však podle webu vyhne obžalobě.

Jirik-ta ( 10. června 2020 15:49 )

Nejspíš je to primitiv.

Jirik-ta ( 10. června 2020 15:48 )

Proč se lidi berou. Z lásky. Ach ta láska.

Monikay ( 9. června 2020 18:59 )

tento člověk neměl opustit vězení hned napoprvé

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání