Modelka Kateřina Lébr (dříve Šonková) se nového člena rodiny nemůže dočkat a odpočítává dny do porodu. Ne, že by si snad těhotenství neužívala – na sociálních sítích detailně mapuje celou tu kouzelnou cestu, s fanoušky se dělí o své postřehy a pocity. Nebojí se jich ale ani na něco zeptat, když sama tápe.

Pod každým jejím příspěvkem lidé žasnou, jak skvěle během těhotenství Kateřina vypadá. Chvály se dočkala i u dosud nejpeprnější fotografie, na níž v krajkovém bílém prádle a se závojem na hlavě ukázala velké bříško a postavu vysportované bohyně.

VIDEO: Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou

Video
Video se připravuje ...

Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou Bára Horáková, Lukáš Červený

„Našla jsem tu pár profilů, kdy v 9. měsíci těhulky vesele chodí do fitka a jedou jógu každý den. Mně už ale i rychlochůze začíná dělat problém, už se zmůžu jen na procházky a menší domácí protažení,“ postěžovala si misska, která fanouškům dříve prozradila, že na sport během těhotenství nezanevřela. Tedy až doteď.

„Jak se pokusím o rychlejší chůzi, funím jak lokomotiva a malej kope, jak kdyby trénoval na fotbalový zápas,“ dodala Lébr. Za devět měsíců údajně přibrala 20 kilo, čemuž se ale při pohledu na ni nechce věřit. Nohy a ruce má totiž stále jako proutky.

„Ty jsi tak nádherná maminka. Necvič, odpočívej a těš se na mimi,“ osrdíčkovala jí příspěvek jedna fanynka. „Wooooooow, Kačí! Ty jsi hot mama!“ neskrývala svůj údiv další. „Tahání bříška je cvičením samo o sobě,“ uvedla na pravou míru třetí komentující.

VIDEO: Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka

Video
Video se připravuje ...

Dokument o Gottovi bude i s Dominikou, má to ale háček! A Lounová si nechala zmrazit vajíčka Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
36 fotografií