Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Policista Vladimír náhle zemřel, zůstaly po něm žena a dvě děti: Rodině pomáhají jeho kolegové

Policista Vladimír zemřel ve 45 letech. Rodině pomáhají jeho kolegové.
Policista Vladimír zemřel ve 45 letech. Rodině pomáhají jeho kolegové.  (Autor: Blesk - Václav Burian, Facebook)
Autor: chal - 
15. června 2020
18:11

V těžké životní situaci se ocitla rodina policisty Vladimíra H., který náhle zemřel ve věku pouhých 45 let. Vladimírovi kolegové se rozhodli pozůstalým pomoci prostřednictvím veřejné sbírky.

Jako svědomitého, přátelského, spolehlivého a vstřícného kolegu popisují policisté Vladimíra H., který náhle zemřel 16. května. Vladimír u policie sloužil od roku 1996, šlo o zkušeného příslušníka cizinecké policie.

Nečekaná událost na Vladimírovu rodinu tvrdě dopadla. Jeho manželce Pavle a dvěma synům se ale rozhodli pomoci Vladimírovi kolegové z Nezávislého odborového svazu Policie ČR vyhlášením veřejné sbírky.

„Smrt otce je uvrhla do složité životní situace, a proto chceme pozůstalé rodině touto formou pomoci se vyrovnat s nelehkým životním údělem, vyjádřit jim podporu a nabídnout pomocnou ruku,“ vysvětlili zástupci svazu.

Informace ke sbírce jsou k dohledání na stránkách NOSPČR. „Již nyní Vám všem upřímně děkujeme za projevenou solidaritu a podporu našeho kolegy,“ uzavřeli policisté.

lunatic ( 15. června 2020 22:43 )

Život je však zejména o tom,že bych neměl usilovat o to,na co mi síly,schopnosti a finance nestačí - tedy v tržním prostředí.1 moudrý Ukrajinec mi kdysi řekl:"Kdo neriskuje - nesnídá kaviár." Strohá pravda

zatracena ( 15. června 2020 21:52 )

zbožňuji totiž film : PROHNILÍ proti PROHNILÝM kde P. Noiret a T. Lhermitte představují Pařížské policisty kteří si zavedli na Montmartru úplatky a pohodlně z nich žijí.....

zatracena ( 15. června 2020 21:45 )

No zveřejním několik základních informací o POLICISTECH a malý FÍGL.... zatím co ZEMŘE POLICAJT a NEMÁ pojistku nebo Bohatou rodinu je to problém......ale pro mě je VĚTŠÍM PROBLÉMEM - když POLICAJT udělá PRŮSER a i v INTERNÍM či KÁRNÉM VYŠETŘOVÁNÍ požádá o ODCHOD do CIVILU či chcete li dá výpověď ! V tom případě mu PŘIPADÁ DOŽIVOTNÍ RENTA za pár ODSLOUŽENÝCH LET i ZÍSKANÁ HODNOST - čím VYŠSÍ tím víc " Love" takže když to shrnu i VYHOZENÝ POLICAJT se má DOBŘE v tzv. VÝSLUZE z NAŠICH DANÍ jo a počítá se do toho i Vojna / to pro Ty zasloužilé FÍZLY / a za mě je systém nastaven VELMI ŠPATNĚ - byls VYHOZEN - NEMÁŠ NÁROK JENŽE v ČR je OPAK PRAVDOU... bereš třeba ÚPLATKY jsi vyhozen ale PENÍZE se sypou.... chytré, ne ?

zatracena ( 15. června 2020 21:22 )

Nerozumím jedné věci - proč Média podsouvají zrovna zaměstnání a úmrtí POLICISTY a těžké životní situace jeho rodiny ? Cožpak když zemře Řidič nebo Hutník nebo kuchař tak je to v pořádku ? Má také rodinu, děti, manželky atd. a většinou to NIKDO NEŘEŠÍ ? Kdyby to byl člověk BEZ DOMOVA také by jste o tom tak SRDCERYNĚ PSALI ? Myslím, že Ne a ani SBÍRKA by se na něj NEKONALA. Byl by pohřben na Loučce a ani Parte by nejspíš neměl vystaveno !

zatracena ( 15. června 2020 21:15 )

Policista je mi úplně jedno, spíše mě zajímá osud dívenky která přišla o oba rodiče před nedávnem a má rovněž život před sebou jenže BEZ OBOU RODIČŮ ,POHLAZENÍ POCHVALY či POHÁDKY od nich ?

Zobrazit celou diskusi