Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Hrůzostrašné video: Chlapeček (4) vypadl z auta za jízdy! Smrti unikl o vlásek

Autor: jel - 
11. června 2020
14:01

Tohle mohlo skončit obrovskou tragédií. Šokující video zveřejnila polská policie z Tarnovských Hor. Teprve čtyřletý Jaś vypadl v zatáčce z vozu Volkswagen Sharan, který řídil jeho třicetiletý otec. Na záznamu je vidět, že se dítě jen těsně vyhnulo smrti, protože hned za autem, z něhož vypadlo, projížděla dodávka, která zastavila na poslední chvíli.

Děsivé video natočila soukromá kamera u jednoho z domů v pondělí v odpoledních hodinách. Dveře auta se při průjezdu zatáčkou zničehonic otevírají a z nich padá dítě, řidič dodávky jedoucí za ním brzdí jen na poslední chvíli. Zřejmě vyděšený chlapec kulhá k obrubníku a otec ihned vybíhá z auta a chlapce sbírá.

Poté, co se záznam začal šířit po internetu, se dostal také k policii v Tarnovských Horách, která ihned zahájila vyšetřování. Jak uvedl mluvčí policie Damian Ciecierski, nikdo je o hrůzné události neinformoval. Ani rodiče, ani svědci nehody! 

„V úterý, den po incidentu, jsme dorazili k rodičům. Naštěstí se ukázalo, že chlapec neutrpěl žádné vážné zranění,“ uvedl Ciecierski pro polský server Fakt24. Otec údajně nakupoval na nedalekém trhu, na předním sedadle seděla babička chlapce. Policii rodič tvrdil, že auto je přizpůsobeno pro děti a že Jaś byl připoután, k nehodě podle otce došlo tak, že se syn sám odpoutal.

Video  Hrůzostrašné video: Dítě vypadlo z auta za jízdy!  - Policja Tarnowskie Góry
Video se připravuje ...

Vyšetřovatelé nyní ověří jeho výpověď a zjistí, zda chlapec seděl v dětské autosedačce a zda bylo auto pro takto malé dítě skutečně přizpůsobeno. Pokud se ukáže, že nebylo, může mu hrozit trest odnětí svobody až 5 let! Tentokrát to díkybohu dopadlo dobře, Jaś skončil jenom s modřinami, příště už by však takové štěstí mít nemusel.

Podobné případy nejsou ovšem ojedinělé! Na fotky z dalších koutů světa se můžete podívat v galerii.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání