Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejlepší řasenka podle redakce: Která umí to, co slibuje? Dozvíte se z našich recenzí

20. října 2020 | 06:00

Řasenky v redakci pravidelně testujeme a neúnavně hledáme ty, které jsou nejlepší. Podívejte se na výsledky našich recenzí a zjistěte, kdy stačí levná řasenka z drogerie a kdy se vyplatí investovat. 

Vyberte si recenzi: voděodolné řasenky   pro objem a prodloužení   efekt umělých řas   levné vs. drahé   nejlepší řasenky

Levné vs. drahé 

Natrefit na řasenku, která vaše řasy prodlouží, zahustí je a zároveň neslepí, je někdy pořádný oříšek. V redakci jsme vyzkoušely řasenky prodlužující, ty pro objem i voděodolné. Které nás nezklamaly?

Pro objem a prodloužení

Prodloužit, natočit, zahustit, neslepit – to by podle nás měla umět ideální řasenka. Ne vždy ale jedna řasenka dokáže všechno. V redakci jsme vyzkoušely ty, které slibují dodat řasám objem a prodloužení. Které z nich se podařilo poskytnout obojí?

Voděodolné

Pokud si přejete mít u vody dokonale nalíčené řasy, pak jsou pro vás voděodolné řasenky v létě jednoznačně must have. Hravě zvládnou také slzy a většina vás nezklame ani při sportu. Která opravdu funguje a kterou raději nekupovat?

Efekt umělých řas

Řasenka je věčný problém. Co vyhovuje jedné ženě, nemusí vyhovovat druhé. Všechny ale toužíme po dokonale dlouhých, hustých a natočených řasách, které vydrží celý den a dobře se odličují. Které z těch, které jsme vyzkoušely, tento efekt umělých řas dokážou vytvořit?

Nejlepší řasenky 

Dá to zabrat. Najít takovou řasenku, která vlasy zahustí, prodlouží, nebude se drolit ani roztékat a vydrží. Po dlouhém hledání jsme však v redakci našly favority, které splňují naše požadavky. Možná si z našeho výběru vyberete také! Tyto řasenky nás totiž ještě nikdy nezklamaly.

Náš tip: V aktuálním čísle magazínu Blesk pro ženy najdete výsledky testování řasenek i s fotkami redaktorek, které je vyzkoušely! Nechte se inspirovat! Máme pro vás spoustu zajímavého čtení a tentokrát i speciální přílohu Bramborová kuchařka, to si nenechte ujít – dva časopisy za jednu cenu! Seženete je na novinových stáncích nebo si je můžete objednat v tištěné i elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

 

titulka Blesk pro ženy
Autor: red

 

 

Autor: red
Video se připravuje ...