Ve středu večer bylo na pražském Andělu pěkně veselo. Po premiérové projekci nového filmu režiséra Ondřeje Trojana (60) se herci a VIP hosté vyhrnuli s kelímky piva či vína ven a všichni popíjeli pod party stanem až do půlnoci.

Nekorunovaným bourákem večírku nebyl Ivan Trojan, ale Jiří Mádl (33), který přitom ve filmu vůbec nehraje. Nejprve řádil po boku herecké kolegyně a kamarádky Hanky Vagnerové (37). Pomalu to vypadalo, že spolu i odejdou... Pak ale nejspíš dostal košem, a tak přešel k Petře Nesvačilové (34) alias filmové Jiřině. Svou náklonnost jí ale projevoval vskutku netradičním způsobem – na hlavu jí stavěl velký kelímek od limonády.

Jeho řádění učinil přítrž až příjezd sanitky. Herec zpozorněl, všeho nechal a šel se podívat, co se stalo. „Jednomu z hostů se udělalo špatně a skácel se k zemi,“ prozradil Blesku jiný host. „Pod party stanem to nejspíš přehnal s alkoholem a poté situaci neustál,“ dodal. Neznámému muži pomáhaly na nohy dvě slečny, které zřejmě přivolaly i sanitku.

Fotogalerie: Bouřlivý mejdan po premiéře Bouráka:…
78 fotografií

Ondřej Trojan poprvé obsadil svého bratra Ivana. „Jsme jako torpédoborec,“ prohlásil režisér o jejich spolupráci. Na společné dílko svých synů se přišel podívat i otec Ladislav Trojan (87) s manželkou Olgou. Ivana doprovodila na premiéru manželka Klára-Pollertová Trojanová (48).

VIDEO: Ivan Trojan jako Šarlatán: Strhující životopisné drama inspirované skutečným příběhem

Video
Video se připravuje ...

Ivan Trojan jako Šarlatán: Strhující životopisné drama inspirované skutečným příběhem Cinemart

Nemilá „ozdoba" i křeslo knížepána

Něco navíc si na večírek přinesla i jindy dokonalá Jana Švandová (72). Udělal se jí na spodním rtu opar. Může za to povinné nošení roušky, nebo to má herečka z nervů? Před premiérou byla totiž na pohřbu svého spolužáka, kostýmního výtvarníka Jana Růžičky (†74).

Nejen chůze, ale i dlouhá stání mu dělá problémy. Party „na stojáka" proto Karel Schwarzenberg (82) jako jeden z mála proseděl. „Křeslo pro knížepána" mu bryskně obstaral kamarád John Bok (74).

Neužil „balil" Melíškovou

Václav Neužil (40) svému jménu nedostál a večírek si naopak velmi užil! Na večírku se více než vřele vítal se svou hereckou kolegyní z Dejvického divadla Klárou Melíškovou (48).

VIDEO: Producent Tomana Ondřej Trojan: Českého lva už ani nečekám...

Video
Video se připravuje ...

Producent Tomana Ondřej Trojan: Českého lva už ani nečekám... Hana Zejdová, Jan Jedlička

Fotogalerie
81 fotografií