Dříve blondýnka, která je původně ze Slovenska, žila trochu jako přelétavý pták - na čas se jí domovem stala Francie, posléze se usídlila zase v Monaku. Jenže teď je jí už nějakou dobu sídlem místo na opačné straně Středozemního moře - Maroko, konkrétně Marrakéš.

Sklenaříková se tam usadila již po porodu dcery Niny (necelé 2 roky) spolu se svým manželem Aramem Ohanianem (51) a právě hrozba koronaviru ji tam v posledních několika měsících zcela uvěznila.

Plakat kvůli tomu ale modelka jistě nemusí, protože si žije v nádheře, z níž by jiným spadla brada. Manželská dvojice si tam totiž vybudovala luxusní pětihvězdičkový hotelový komplex, jenž rozlohou i vybavením působí jako palác Šeherezády z pohádky Tisíce a jedné noci. 

VIDEO: Nejdelší nohy světa v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Běžně se v přepychovém orientálním paláci, jenž slouží jako hotelový rezort, mohou ubytovat zámožní hosté. Cena pobytu tam totiž začíná od 450 eur (11 650 Kč) a šplhá se až do výše 1000 eur (25 900 Kč) za jednu noc.

Právě tomu ale současná nelehká situace ve světě moc nepřeje, a tak zůstali Adriana s manželem a dcerkou kvůli pandemii koronaviru v hotelu sami.

„Včera jsem s Adrianou mluvil a je tam stále zavřená sama s rodinou a se služebnictvem. Žije tam jako královna na dvou hektarech,“ prozradil slovenskému webu plus7dni.pluska.sk manažer topmodelky Miro Šimonič.

VIDEO: Múza Karla Lagerfelda Denisa Dvořáková: Karl mi bude chybět, je nezastupitelný!

Video
Video se připravuje ...

Múza Karla Lagerfelda Denisa Dvořáková: Karl mi bude chybět, je nezastupitelný! Martin Balcar

Fotogalerie
57 fotografií