Beckhamovi koupili v roce 2013 čtyřpatrové luxusní sídlo na prestižní londýnské adrese Cotswolds. Dům za v přepočtu 1,2 miliardy korun ale nebyl podle jejich představ.

A hned si vymysleli renovaci za dalších 175 milionů! V plánu bylo vlasové a nehtové studio pro Victorii, obří šatna, tělocvična, masážní koutek či koupelna s obří vodotěsnou televizí.

Sousedé měli chvíli trpělivost, ale když Beckhamovi v další fázi rekonstrukce začali instalovat do celého domu klimatizaci a chystali se podstatně zvětšit střechu, rozzuřilo to všechny starousedlíky v okolí doběla.

VIDEO: Jak vypadat jako Victoria Beckhamová?

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadat jako Victorie Beckham? Youtube.com/vogue

Dům byl totiž postaven v dobách viktoriánské Anglie a má velkou historickou hodnotu. Sousedé proto podali hromadnou stížnost na stavební úpravy a od té doby vedou s Beckhamovými otevřenou válku. Ta nyní vyvrcholila poté, co si hvězdný pár vymyslel, že si vybuduje v prvním patře obří terasu.

Městská rada se snažila celou dobu dávat Beckhamovým za pravdu. „Neexistují žádné obavy z dopadu návrhu Beckhamových na životní podmínky sousedů, pokud jde o úbytek světla a prostoru, hluku nebo soukromí,“ stálo v jednom rozhodnutí. Po dalších stížnostech se městská rada rozhodla povolat obě znepřátelené strany na kobereček.

VIDEO: I takto se to může zvrtnout! Sousedská válka v Anglii

Fotogalerie
58 fotografií