Když přišla krize, blonďatá herečka a zpěvačka neremcala, ale našla si místo v pražském supermarketu. „Asi po dvou týdnech lenošení jsem šla k nám do sámošky nakoupit a všimla jsem si, že se nabírají brigádníci. Den mi to šrotovalo hlavou a pak jsem zašla zpátky do obchodu, abych se zeptala osobně. No a za týden už jsem vesele pípala na kase,“ prozradila Blesku Mottlová.

S rozvolňováním vládních opatření ale přišly i nové nabídky. V rámci focení se dokonce producírovala nahá po Hradčanech! „I když jsem vstávala v půl páté ráno, abych byla připravena na rozbřesk, vůbec mi to nevadilo. Naopak, nemohla jsem dospat!“ svěřila se modelka.

VIDEO: Barbora Mottlová ukázala nadupaný výstřih a prsa číslo čtyři!

Video
Video se připravuje ...

Barbora Mottlová ukázala nadupaný výstřih a prsa číslo čtyři! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

„Bylo to hodně náročné, ale Alžběta Jungrová je nejen perfektní fotografka, ale i skvělá ženská a celému focení dodávala neskutečnou atmosféru,“ pochvalovala si Bára, jež na sexy snímcích odhalila své tělo a dokonalé křivky obalila zlatými třpytkami. „Tuhle ženskost a rozevláté modely zbožňuju! Odmalička miluju antiku,“ rozplývala se herečka, pro níž není nahé focení novinkou. Poprvé to zvládla již v 17 letech.

Nyní se vžila do role antické bohyně. Kromě třpytek v dekoltu měla na obličeji symbol posledních měsíců – ústenku. Ani ta jí ale neubrala na kráse a sex-appealu. 

VIDEO: Barbora Mottlová a její sexy přítel Pepa Kůrka se ukázali jen ve spodním prádle! Mrkněte...

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Barbora Mottlová a její sexy přítel Pepa Kurka se ukázali jen ve spodním prádle! Mrkněte... Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií