„No dobře, dobře, přiznávám, že i já jsem měla golf zaškatulkovanej jako lehce snobskej sport. A ten sport byl ještě v uvozovkách, protože se při něm člověk prostě jen courá po louce, že jo...“ domnívala se herečka Nikol Štíbrová, která díky svému svéráznému smyslu pro humor patří do komického tria 3 v 1. Společně s ní natáčejí vtipná videa ještě herečka Veronika Arichteva (34), která je teď v šestém měsíci těhotenství, a zpěvačka Martina Pártlová (41).

Na instagramu ovšem sdílela několik fotografií, z nichž bylo zcela evidentní, že se nakonec přece jenom nechala přesvědčit, a se svým partnerem Petrem Leitgebem, manažerem známé cukrárny, vyrazila „na green“. Tam zjistila, že golf skutečně není jenom o pózování s golfovou holí a perfektně sladěném outfitu – i když ten měla Nikol vyladěný k naprosté dokonalosti, barva laku na nehty seděla jak k bundičce, tak i k legínám.

VIDEO: Nikol Štíbrová po dvou měsících u kadeřníka: Přišla jako blondýna, odešla jako PINK! 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová po dvou měsících u kadeřníka: Přišla jako blondýna, odešla jako PINK! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Bolí mě celá Štíbrová,“ postěžovala si na instagramu poté, co zkusila odpálit několik svých prvních míčků a projela se na hřišti v golfovém vozíku. „Je to super výcvik pro psychiku, myslela jsem, že na trénink trpělivosti je nejlepší výchova dítěte, ale tohle je taky dobrý...“ uznává. „A co se týče toho snobství, to je asi taky mimo. Byla prdel. Navíc výbava na golf přijde zhruba nastejno jako ta na lyžování... Takže jo, no, kdy jdeme znova?“ nadhodila a doplnila hashtag „o jeden předsudek míň“.

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! 

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
64 fotografií