Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krásnou Isabellu zastřelil muž kvůli hovínku! Na místě tragédie vznikne psí park

Autor: rc - 
16. června 2020
18:23

Isabella Thallasová šla ve středu se svým přítelem Darianem Simonem vyvenčit svého pejska. Pár se na procházce střetl s Michaelem Closem, který na ně začal křičet kvůli psímu trusu. Hádka skončila tragicky. Muž vzal do rukou zbraň a na dvojici chladnokrevně vystřelil. Jednadvacetiletá Isabella útok nepřežila, její přítel skončil v nemocnici.

Tragickou smrtí skončila procházka se psem v americkém městě Denver. Isabella Thallasová se rozhodla se svým přítelem Darianem Simonem jít vyvenčit jejich psa. Pár se zrovna nacházel poblíž Coors Field, když je ze svého bytu zahlédl Michael Close. Šestatřicetiletý muž uviděl, že dvojice po svém čtyřnohém mazlíčkovi neuklidila exkrement. To muže rozčílilo natolik, že na ně začal ze svého bytu křičet. „Podezřelý se dostal do slovní přestřelky s oběťmi v souvislosti s exkrementem psa,“ stojí podle informací New York Post v prohlášení.

Dvojice se ho snažila nejprve ignorovat, ovšem muž posléze na ně vytáhl zbraň a vystřelil. Krásná Isabella, která byla na škole roztleskávačka, padla k zemi mrtvá. Simon útok přežil. Policie Closeho dopadla na dálnici a v jeho vozidle našla pušku a pistoli. Rodina Isabelly je z náhlé a zbytečné smrti mladé ženy zdrcená. „Dnes jsme ztratili dceru, sestru, vnučku, neteř a kamarádku. Pán si ji zavolal k sobě domů a nyní odpočívá v pokoji s ním,“ uvedla Isabellina máma Ana na sociální síti facebook.

Rodina chce podle informací televize CBS postavit na památku jejich tragicky zesnulé dcery psí park. „Mysleli jsme si, že by bylo naprosto úžasné postavit tady park. Místo, kam by lidé mohli přijít a potkat kamarády a přivézt také svá zvířata a sdílet mezi sebou přátelství,“ uvedl pro televizi otec zesnulé Josh.

pajato73 ( 17. června 2020 12:36 )

Korunu za kazde neuklizene hovinko a ja si do roka koupim barak s bazenem a parkem...

Citronel ( 16. června 2020 19:52 )

A uprostřed toho psího parku by mohl nějaký veleumělec vytvořit velké psí hovínko, kašovité i tu ocelovou trubku na které narážím v parku, to by bylo hezké uctění nezodpovědných majitelů roztomilých mazlíčků. Já koukám z okna a naproti v paneláku vyjde dáma před vchod, zapálí si a pes tlačí, nehrozí, že by po něm někdy uklidila, ještě do těch míst odhodí vaťana, tam by už byl kopec krásných hovínek, kdyby město pravidelně nesekalo trávu. Mam pochopení pro střelce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání