Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zhrzená milenka chtěla vystoupit za letu! Devět kilometrů nad zemí rozbila okénko v letadle

Autor: rc - 
20. června 2020
18:57

Povyk na palubě letadla způsobila žena jménem Li, která cestovala z čínského města Si-ning do Jen-čchengu. Před nástupem do letadla se s devětadvacetiletou ženou rozešel přítel. Zdrcená žalem se proto rozhodla utišit smutek půllitrem silné pálenky. Na palubě se posléze sesypala a zničehonic začala mlátit do okénka, které začalo praskat. Letadlo se v té chvíli nacházelo devět kilometrů nad zemí!

Nouzově přistát v čínském městě Čeng-čou muselo letadlo, které původně mířilo z města Si-ning do Jen-čchengu. O nouzové přistání se postarala cestující jménem Li, která na palubě právě prodělala osobní krizi.

S devětadvacetiletou ženou se podle informací Daily Mail rozešel její přítel a Li se rozhodla situaci řešit alkoholem. Předtím, než se vypravila na pětihodinovou cestu do Je-čchengu, vypila dvě 250mililitrové láhve Paj-ťiou, což je čínská pálenka z obilí, která obsahuje 40-60 procent alkoholu.

V letadle se Li sesypala a začala plakat. Palubní průvodčí se ji snažili utišit, ale marně. Li nakonec začala silou mlátit do okénka, až prasklo. Letadlo nakonec muselo přistát. Incident zachytila kamera a video začalo kolovat po sociálních sítích. Z letadla ženu odvedla policie. Zatím není jasné, jakému typu trestu by mohla Li čelit.

Video  Opilá žena (29) chtěla vystoupit z letadla: 9 km nad zemí rozbila okénko!  - WeChat
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání