Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Chcete konečně mobil s pořádnou výdrží a skvělým foťákem?

mobil
16. června 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Huawei přichází s novým modelem Y6p, který za velmi rozumnou cenu nabízí baterii s obrovskou kapacitou, která vydrží až dva dny a dokáže zprostředkovat svou energii i dalším zařízením. Navíc nabízí trojitý zadní fotoaparát, takže ani v případě fotek a videí nemusíte dělat žádné kompromisy.

Baterie, která vás nenechá na holičkách

Po stránce výdrže je telefon Huawei Y6p skutečným držákem. Jeho akumulátor s kapacitou 5 000 mAh, což je o pětinu více než mají některé telefony v nejvyšších cenových kategoriích, s přehledem zvládne klidně až 32 hodin přehrávání videa nebo až 20 hodin surfování na webu přes LTE. Aby chytrý telefon vydržel v provozu co nejdéle, má také funkci extrémní úspory baterie. V něm vypne téměř všechny funkce - zavoláte si, pošlete SMSku a podíváte se do kontaktů. Ale za tu cenu dokáže telefon fungovat na posledních pěti procentech baterie až dvanáct hodin. S Huawei Y6p vám baterka jen tak nedojde.

Autor: Huawei technologies Czech

Fotoaparát pro selfies, snímky krajiny i krásná videa

Za překvapivě příznivou cenu můžete získat skvěle vybavený chytrý telefon s trojitým fotoaparátem. Na zadní straně telefonu Huawei Y6p se v horním rohu nachází poměrně velká kamerová část. Kombinace tří různých čoček vám umožňuje pořizovat nejen standardní snímky, ale poradí si také se širokoúhlými fotkami a nabídne režim portrétu, ve kterém se rozostří pozadí za foceným objektem. Zejména širokoúhlé snímky vám určitě učarují, a to hlavně při fotografování přírodních nebo architektonických krás, nebo když potřebujete zabrat větší skupinu přátel na grilovačce. V současné době se myslelo i na rostoucí popularitu videohovorů a telefonu nechybí velmi schopná přední kamera.

Atraktivní vzhled v módních barvách

Displej je obklopený jen zcela minimálním rámečkem a díky tomu se stane sledování filmů nebo hraní her velkolepým zážitkem. Telefon se nabízí ve třech osvěžujících barvách. Zadní panel variant Midnight Black, Phantom Purple a Emerald Green je vyroben osmi rafinovanými procesy a vytváří zajímavou texturu, která se třpytí při dopadu paprsků světla pod různými úhly. Spolu se zaoblenými rohy vytváří dojem, který jiné podobné chytré telefony nemohou nabídnout.

Autor: Huawei technologies Czech

Aplikace pro každodenní život i zábavu

Huawei Y6p využívá mobilní služby Huawei (Huawei Mobile Services). V telefonu najdete obchod s aplikacemi Huawei AppGallery, jehož obsah se neustále rozšiřuje. Najdete v něm spoustu aplikací, které máte rádi a nedokážete si bez nich představit běžný den. Pokud se pro tento chytrý telefon rozhodnete, při přechodu z vašeho původního telefonu vám pomůže aplikace Phone Clone.

Pro aplikace a další soubory je připravena vnitřní paměť s kapacitou 64 GB, kterou lze navýšit pomocí paměťových karet, takže budete mít dostatek místa na všechno, co potřebujete.