Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z instalatéra se vyklubal sériový vrah: Deset let vraždil ženy - obětí je holčička i stařenka!

Autor: jel - 
17. června 2020
08:22

Instalatér Andrej Ježov (53) z ruského města Kašíra se přiznal, že posledních deset let vraždil a znásilňoval ženy i dívky! Údajně během té doby připravil o život deset lidí, obětí by měla být také malá holčička, které bylo teprve deset let. Policie ho zatkla poté, co byla ve svém domě nalezena mrtvá osmaosmdesátiletá stařenka.

Policie Ježova zadržela poté, co objevila podezřelé záběry z kamer, na nichž zahazuje vkladní knížku důchodkyně do trávy. Násilník se přiznal k několika vraždám a znásilněním, a to včetně znásilnění malé holčičky. Tu měl napadnout v lednu kolem druhé hodiny ranní v jejím domově.

Holčička údajně navštívila dětské centrum, kde pracuje manželka sadistického instalatéra jako psycholožka, děvčátko naštěstí Ježovovo řádění přežilo. Vyšetřovatelé zjišťují, zda psycholožka nebyla se zločinem také spojena!

Ruská policie zveřejnila děsivé video, na němž vrah detailně popisuje, jak se vloupal do domu nebohé stařenky oknem a našel babičku v posteli, kde ji také znásilnil a uškrtil. Poté ukradl televizi, zahodil vkladní knížku oběti do trávy a vydal se domů. O svých činech na videu hovoří s naprostým klidem.

Mluvčí ruské policie Olga Vradijová uvedla pro stanici Rossia 24, že muž je nyní podezřelý ze tří vražd a znásilnění a jednoho znásilnění dívky. Vyšetřování i nadále pokračuje a policie se rozhodla v souvislosti se zadrženým otevřít starší nevyřešené případy, z nichž dříve jeden dokonce skončil zadržením nevinného člověka.

 

j_dc_cv ( 17. června 2020 09:51 )

Šmejdi, proč není diskuze u článku o cigánech co zmlátili záchranáře?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání