„No, docela zajímavá zkušenost, ovšem dneska rozhodně tuhle soupravu nerozpohybuju. Přeci jen jsem si s kamarády lehce přiťukával, a kdyby nás náhodou stavěla policejní hlídka, asi bych něco nadýchal. Ne, kdepak. Volant, nebo spíš tahle hejblátka zůstanou pro dnešek mnou neposkvrněna a jízdu s kamarády do Sudoměře svěřím odborníkům,“ prozradil oslavenec s úsměvem a respektem.

Na narozeninovou párty, kde nechyběly zabijačkové lahůdky, dorazila spousta kolegů z branže. Než zhruba 150 slavíků naskákalo do vagonu, pilo se na nádraží. Mezi gratulanty byli např. Bohouš Josef (58) s manželkou Alenkou, Ivan Vodochodský (56), Vlasta Korec (47), Zdeněk Podhůrský (61), Richard Tesařík (74), Lenka Hornová (53) a řada dalších.

Než se souprava rozjela, stihl Zdeněk z okénka houknout do světa pár památných vět, mimo jiné: „Chtěl bych poradit všem mlaďochům, že ten pravý život začíná po šedesátce!“

Dvojí Danková

Po delší době se objevila ve společnosti bývalá reportérka Občanského juda Pavlína Danková (56). „Já jsem tu ve dvojí roli. Jednak hlavně a především jako Zdeňkova kamarádka a pak i coby skoro lékařský dozor, protože kdo ví, co se na takové monstr párty může udát, a se svým zdravotnickým minimem bych případně mohla být nápomocna. No a také jako tisková mluvčí motolské nemocnice jsem u nás pro jistotu zabukovala pár postelí, kdyby se někomu udělalo nevolno,“ smála se Pavlína.

VIDEO: Moderátor Korec oznámil konec: Po 12 letech rozchod! A důvod?

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Korec oznámil konec: Po 12 letech rozchod! A důvod? 

Fotogalerie
15 fotografií