Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zaměřeno na muže: Proč si ženy neustále vybírají padouchy?

  • ...
    19. června 2020 | 06:00

    Taky vás maminka vždycky varovala před muži, kteří jsou sice neodolatelní, ale zaručeně vám zlomí srdce? A i přes její varování nakonec zase skončíte v náruči jednoho z nich? Jestli jste si dosud lámala hlavu s tím, proč děláte pořád tu stejnou chybu, máme pro vás vysvětlení. Víme totiž, proč si neustále vybíráte zlé chlapce!

     

    Máte vedle sebe skvělého partnera, který by vás na rukou nosil, snesl vám modré z nebe a na jinou se ani nepodívá? Tak trochu výhra v loterii, co říkáte? Tenhle pan Dokonalý má ale jednu podstatnou chybu – je hodný až moc. Je až k nevíře, jak moc dokážeme být my ženy v tomto ohledu bláznivé. Místo toho, abychom si ho vážily, ho nakonec opustíme. A proč? Protože s padouchy je přece větší zábava! Co dalšího nás na nich ještě přitahuje?

  • Sebevědomí

    ...
    Autor: istock.com

    Zlí chlapci v tom zkrátka umí chodit. Jejich sebevědomé vystupování nás přitahuje jako magnet, a i když občas můžou působit povýšeně nebo namyšleně, něco na nich prostě je. Ví přesně, co a jak mají říct, aby nás dostaly do kolen, líbí se nám jejich drzost a jejich sebejisté chování je prostě sexy. Ať se nám to líbí nebo ne, hodné kluky typu "kde ho postavíš, tam ho najdeš" hravě strčí do kapsy.

  • Vášeň

    ...
    Autor: istock.com

    Se ženami to prostě umí, a i když mohou působit, že jim na vás vlastně vůbec nezáleží, když dojde na věc, tak moc dobře vědí, jak ženu hýčkat a rozmazlovat. A to ve všech směrech. Jestli vám něco ve vztahu s padouchem rozhodně chybět nebude, pak je to právě vášeň.

  • Dobrodružství

    ...
    Autor: istock.com

    Se zlobivým chlapcem je život jako jízda na horské dráze. Jednou jste nahoře, podruhé dole a nikdy nevíte, co dalšího přijde. S hodným klukem máte sice jistotu, můžete se na něj za každých okolností spolehnout, ale sem tam každá z nás zatouží po dobrodružství. A že jich zlobivý chlapec může nabídnout!

  • Bezpečí

    ...
    Autor: istock.com

    Každá žena se chce cítit po boku muže v bezpečí. Protože se zlobiví kluci nebojí ničeho a nikoho, často v nás vyvolávají pocit, že nás ochrání před celým světem. Netoužíme tak po ničem jiném než se v jejich náručí ukrýt před jakýmkoliv nebezpečím. 

  • Kalhoty nosí oni

    ...
    Autor: istock.com

    Hodní kluci by sice ani mouše neublížili, ale občas jsou z nich tak trochu podpantofláci. Nejsou tak průbojní ani akční, při každé hádce se raději stáhnou do ústraní a nestojí si za svými názory. To se vám s padouchem stát nemůže. Ten si dokáže obhájit skoro všechno, pohádá se s vámi sice do krve, ale o to sladší usmíření pro vás pak nachystá.

  • Je s nimi zábava

    ...
    Autor: istock.com

    Nejen ve vztahu, ale i celkově v životě jsou důležité zábava a hlavně smích. Pokud vedle sebe máte "suchoše", který se bojí prohodit vtípek na vaši adresu, a to třeba i trochu neslušný (a zároveň si z něj nemůžete udělat srandu ani vy, protože se hned urazí), pak to není úplně ono. Zlobiví kluci si z vás občas vystřelí, nezkazí žádnou legraci a často se s nimi nasmějete tak, že vás bude bolet břicho. A to je prostě fajn.

  • Zvládnou i zlobivé holky

    ...
    Autor: istock.com

    Také ženy umí občas pozlobit a padouši ví, jak na ně. Zvládají výbušnou povahu, umí se hádat, neutíkají před problémy, a i když jsou italské hádky na denním pořádku, vždycky nakonec najdou společnou řeč a roztržce se zasmějí. Nedělají si vrásky z každého problému a ví, že všechno se vždycky vyřeší.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  láska a vztahy, láska, vztahy, muž, žena, partnerství
Diskuse ke článku
.